Filmele și serialele cu Hayden Panettiere

  • Hayden Panettiere

    Hayden Panettiere

    34 de ani
    Data nașterii: 21.08.1989
    Locul nașterii: Palisades, New York, USA
  • Nashville (2012)

    Nashville: Orașul muzicii

    Nashville este un serial lansat de ABC despre o fostă cântăreaţă de muzică country, Rayna James, în vârstă de 40 de ani, care încearcă să reintre în atenţia publicului şi să îşi recâştige faima din tinereţe.

    Scenariul: Callie Khouri
    2 0
    7.7
  • The Forger (2012)

    Falsificatorul

    Joshua Mason (Josh Hutcherson), un adolescent de 15 ani, are probleme. Acesta a fost abandonat de catre mama lui, dependenta de droguri, astfel trebuind sa isi castige singur existenta, ratacind din loc in loc prin California.

    Regia: Lawrence Roeck
    4 0
    5.3
  • Amanda Knox (2011)

    Amanda Knox, un caz controversat

    Filmul este bazat pe fapte reale si spune povestea Amandei Knox, condamnată la 26 ani de închisoare pentru uciderea stuentei Meredith Kercher.

    Regia: Robert Dornhelm
    2 0
    5.6
  • Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)

    Scufița Roșie 2

    Aflată la antrenamente în grupul surorilor pădurii, Scufița Roșie este convocată, alături de Lup, pentru a examina un caz bizar: dispariția bruscă și misterioasă a fraților Hansel și Gretel.

    Regia: Mike Disa, Zeljko Mitrovic
    3 0
    4.7
  • Alpha and Omega (2010)

    Alfa și Omega

    Kate și Humphrey sunt doi lupi care nu au absolut nimic în comun. Kate este Alpha - pentru ea disciplina, datoria și responsabilitățile sunt literă de lege, în timp ce Humphrey, lupul Omega, trăiește numai pentru prieteni și distracție. În lumea...

    Regia: Ben Gluck, Anthony Bell
    3 0
    5.1
  • I Love You, Beth Cooper (2009)

    Te iubesc, Beth Cooper

    Denis nu se poate lauda ca s-a distrat foarte mult in anii de liceu, dar totul se schimba in chiar ziua absolvirii. In fata tuturor colegilor stransi in sala de sport, pustiul isi declara dragostea pentru cea mai populara fata din liceu.

    Regia: Chris Columbus
    9 1
    5.3
  • Fireflies in the Garden (2008)

    Licurici în grădină

    O dată cu venirea în oraș a lui Michael pentru reuniunea de familie, o dramă îi lovește atât pe el cât și pe restul familiei lui. În timp ce membrii familiei se ajută între ei, Michael este prezentat drept oaia neagră a familiei.

    Regia: Dennis Lee
    4 2
    6.4
  • Scooby-Doo and the Goblin King (2008)

    Scooby-Doo! și Regele Spiridușilor

    Magnificul Krudsky, un magician de carnaval, fura lumina magica de la printesa zanelor, Willow, iar acum Scooby-Doo si Shaggy trebuie sa il opreasca, atat pe el, cat si pe toti cei pe care i-a transformat in niste monstri hidosi de Halloween!

    Regia: Joe Sichta
    3 0
    6.3
  • Shanghai Kiss (2007)

    Un actor chinezo-american, care se trezeste ca s-a implicat aproape fara sa-si dea seama intr-o relatie cu o fata de liceu, afla ca a mostenit casa bunicii lui in Shanghai. Barbatul, crescut in America, se muta in China pentru a incerca sa-si...

    Regia: Kern Konwiser, David Ren
    6 0
    6.6
  • The Good Student (2006)

    Studenta bună

    Regia: David Ostry
    3 0
    4.8
  • The Architect (2006)

    Arhitectul

    Leo e un arhitect a cărui familie e pe cale să se destrăme: Martin (Sebastian Stan), fiul cel mare, e homosexual, fiica de 15 ani (Hayden Panettiere), în căutare disperată după afecțiune, și soția (Isabella Rossellini) se apropie de o cădere nervoasă

    Regia: Matt Tauber
    2 0
    5.5
  • Heroes (2006)

    Eroii

    Heroes este povestea unor indivizi obişnuiţi care descoperă că au abilităţi extraordinare. Claire îşi poate regenera corpul în mod spontan, putându-se vindeca de orice rană; Isaac prevede viitorul, Matt e telepat, iar Hiro poate călători în timp.

    Scenariul: Tim Kring
    35 0
    7.5
  • Bring It On: All or Nothing (2006)

    Majoretele: Totul sau nimic

    Comedie cu și despre adolescenți, în care o tânără se străduiește să se facă acceptată de noii colegi de școală, după ce familia ei se mută într-o zonă mai dură din oraș.

    Regia: Steve Rash
    6 1
    5.5
  • Ice Princess (2005)

    Prințesa gheții

    Casey e între visul de a deveni patinatoare și dorința mamei ei de a o vedea la Harvard. Casey speră să ajungă într-o zi precum Nikki, Tiffany și Gen, trei patinatoare talentate, care concurează în campionatul american

    Regia: Tim Fywell
    12 0
    6.0