Filmele și serialele cu Heather Locklear

  • Heather Locklear

    Heather Locklear

    62 de ani
    Data nașterii: 25.09.1961
    Locul nașterii: Westwood, Los Angeles, California, USA
  • Melrose Place (2009)

    Scenariul: Darren Star, Todd Slavkin, Darren Swimmer
    1 0
    6.0
  • Filmul spune povestea unei super adolescente pe nume Miley Steward, care incearca sa ascunda de cei din jur adevarata identitate. Desi o fata obisnuita, in realitate este o celebra interpreta de muzica pop, cunoscuta sub numele de Hannah Montana....

    0 0
    3.7
  • Flirting with Forty (2008)

    Flirt la 40 de ani

    O femeie divortata, care se apropie de 40 de ani, primeste cadou de ziua ei un weekend in Hawaii. Ea este deja mama si tanjeste sa isi refaca viata mult incercata pana atunci de dezamagiri. In vacanta din Hawaii, il cunoaste pe Kyle Hamilton...

    Regia: Mikael Salomon
    6 3
    5.7
  • Angels Fall (2007)

    Condamnată la supraviețuire

    Reece este singura supraviețuitoare a unui măcel care a avut loc în restaurantul unde lucra. Nu e de mirare că vrea să lase totul în urmă. Pleacă la drum fără o destinație anume, disperată să o ia de la început. Își va găsi ea liniștea?

    Regia: Ralph Hemecker
    2 1
    5.7
  • The Perfect Man (2005)

    Bărbatul perfect

    Holly s-a săturat să se mute de fiecare dată când mama ei are o criză în relatiile cu bărbatii. Pentru a-i atrage atentia de la ultima alegere gresită, Holly pune la cale un plan perfect pentru un bărbat perfect... un admirator secret imaginar!

    Regia: Mark Rosman
    10 4
    5.4
  • Looney Tunes: Back in Action (2003)

    Looney Tunes: Noi aventuri

    Celebrul ratoi Daffy Duck s-a saturat de statutul sau de personaj secundar de la Warner Bros. si cere sa fie tratat la fel cum este tratat rivalul sau, Bugs Bunny.

    Regia: Joe Dante, Eric Goldberg
    6 0
    5.8
  • Uptown Girls (2003)

    Fetele de bani gata

    Brittany Murphy si Dakota Fanning sunt "un duo care te va face sa razi si sa plangi" in acest basm veritabil. Impreuna cu Marley Shelton si Heather Locklear, Fete de bani gata iti va oferi "nenumarate momente hazlii, ajungand drept la inima ta".

    Regia: Boaz Yakin
    11 0
    6.2
  • Money Talks (1997)

    Banii vorbesc

    Mai tot timpul pus pe inselatorii si afaceri dubioase, lui Hatchett i se infunda cand este arestat. In timp ce este transportat de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume.

    Regia: Brett Ratner
    19 0
    6.2
  • Melrose Place (1992)

    Scenariul: Darren Star
    2 0
    6.0
  • Creatura din Mlaștină se întoarce să-l înfrunte pe maleficul Dr. Arcane, care are un nou laborator științific plin cu creaturi obținute prin mutații genetice, și o alege pe Abby Arcane (Heather Locklear) ca obiect al adulatiei.

    Regia: Jim Wynorski
    8 1
    4.6
  • Firestarter (1984)

    Declanșatorul

    Pe cand se aflau la colegiu, Andy McGee (David Keith) si viitoarea sa sotie au participat la niste experimente ultrasecrete ale unei agentii guvernamentale, cunoscuta sub numele de The Shop. Cercetarile revolutionare ale agentiei au fost conduse...

    Regia: Mark L. Lester
    24 1
    6.1