Filmele cu Heather Matarazzo

  • Heather Matarazzo

    Heather Matarazzo

    41 de ani
    Data nașterii: 10.11.1982
    Locul nașterii: Oyster Bay, New York, USA
  • Girl Flu. (2016)

    Pubertatea unei fete

    Bird trebuie să se maturizeze fie că vrea sau nu, în cea mai proastă zi a vieții ei: are prima menstruație, este părăsită de mama ei, un spirit libertin, și descoperă că niciodată nu te mai poți întoarce de unde ai plecat.

    Regia: Dorie Barton
    0 2
    6.4
  • Hostel: Part II (2007)

    Căminul ororilor 2

    Horror-ul lui Eli Roth care a șocat întreaga lume a fost readus pe ecrane cu o a doua parte. Este povestea a trei tinere americance care studiază arta la Roma și sunt atrase într-o întunecată lume a torturii.

    Regia: Eli Roth
    6 2
    5.5
  • Believe in Me (2006)

    Intr-un orasel conservator, visul unui tanar de a antrena echipa de basket a liceului este naruit de hotararea luata de conducerea scolii ca el sa fie noul antrenor al echipei de fete.

    Regia: Robert Collector
    5 1
    7.0
  • Saved! (2004)

    Salvată!

    Mary e o buna crestina care merge la un liceu crestin si care are prieteni credinciosi, printre care Faye, si un perfect iubit crestin – Dean. Viata ei pare perfecta pana in ziua in care descopera ca Dean s-ar putea sa fie gay.

    Regia: Brian Dannelly
    4 1
    6.7
  • The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

    Prințesa îndărătnică 2 - Nunta

    Acum ajunsa in Genovia, Printesa Mia trebuie sa infrunte o noua provocare: o nunta cu un englez, aranjata de catre familie. Continuarea filmului de succes Printesa Indaratnica / The Princess Diaries.

    Regia: Garry Marshall
    26 2
    5.8
  • Sorority Boys (2002)

    Băieți de băieți

    Trei tipi se deghizeaza in femei pentru a putea intra intr-o fratie in care membre sunt numai fete. Lucrurile incep sa mearga prost cand unul dintre ei se indragosteste de una dintre colege.

    Regia: Wallace Wolodarsky
    3 0
    5.4
  • The Princess Diaries (2001)

    Prințesa îndărătnică

    Timida Mia Thermopolis este aruncatã într-o altã lume când primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei începe sã îi dea „lectiile de printesã".

    Regia: Garry Marshall
    37 1
    6.4