Filmele și serialele cu Hector Elizondo

  • Hector Elizondo

    Hector Elizondo

    87 de ani
    Data nașterii: 22.12.1936
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Regia: Randall Zisk
    25 9
    6.7
  • B Positive (2020)

    Positive

    Scenariul: Marco Pennette
    0 0
    6.3
  • The Book of Life (2014)

    Cartea vieții

    Filmul este descris drept o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morților. Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorința de a împlini așteptările

    Regia: Jorge R. Gutierrez
    21 1
    7.2
  • Last Man Standing (2011)

    Bărbat în minoritate

    Last Man Standing este povestea lui Mike, un bărbat care încearcă să rămână... bărbat într-o lume din ce în ce mai dominată de femei.

    Scenariul: Jack Burditt
    13 1
    7.5
  • Valentine's Day (2010)

    Ziua îndrăgostiților

    În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc complexa limbă a dragostei, intersectându-se, alăturându-se şi despărţindu-se. Pelicula este adaptarea hollywoodiană a filmului britanic Love Actually.

    Regia: Garry Marshall
    12 0
    5.7
  • Georgia Rule (2007)

    Bunica-i șefa!

    Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

    Regia: Garry Marshall
    5 0
    5.9
  • I-See-You.com (2006)

    Te văd

    Un baiat de 17 ani isi cumpara o camera si descarca materialele realizate pe I-see-you.com. Banii incep sa vina cu gramada in timp ce siteul devine hit major. Toata lumea pare ca se distreaza pana cand... totul se destrama.

    Regia: Eric Steven Stahl
    4 0
    5.4
  • The Celestine Prophecy (2006)

    Profetiile Celestine

    Filmul este realizat dupa primul volum al cartii cu acelasi nume, scrisa de James Redfield si vorbeste despre niste manuscrise stravechi din Peru, care contin profetii despre timpurile noastre.

    Regia: Armand Mastroianni
    11 0
    4.8
  • The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

    Prințesa îndărătnică 2 - Nunta

    Acum ajunsa in Genovia, Printesa Mia trebuie sa infrunte o noua provocare: o nunta cu un englez, aranjata de catre familie. Continuarea filmului de succes Printesa Indaratnica / The Princess Diaries.

    Regia: Garry Marshall
    26 2
    5.8
  • Miracles (2003)

    Miracole

    Suntem singuri aici pe Pamant sau miracolele din fiecare zi dovedesc contrariul? Paul Callan, un investigator al minunilor petrecute in timpurile moderne ale tehnologiei, incerca sa raspunda acestei dificile intrebari. Cu ajutorul lui Tommy, un...

    Scenariul: Richard Hatem, Michael Petroni
    0 0
    7.6
  • Regia: Curt Geda, Jennifer Graves, Tim Maltby
    9 1
    6.6
  • Monk (2002)

    “Monk” este un film politist plin de peripetii in care un detectiv cu fobii ciudate fata de microbi, inaltimi si multime si a carui sotie este ucisa, cazul ramanand nerezolvat, este chemat sa investigheze noi asasinate.

    Scenariul: Andy Breckman
    57 2
    8.1
  • Tortilla Soup (2001)

    Bucatarul si fetele lui

    Remake american al filmului Eat Drink Man Woman al lui Ang Lee, Tortilla Soup e povestea intalnirilor de duminica seara intr-o familie mexicana din L.A. Cina de duminca e un eveniment pregatit cu grija de Martin (Hector Elizondo) pentru cele...

    Regia: María Ripoll
    2 0
    6.7
  • The Princess Diaries (2001)

    Prințesa îndărătnică

    Timida Mia Thermopolis este aruncatã într-o altã lume când primeste vestea incredibilã cã este o printesã adevãratã. Ca mostenitoare a tronului Genoviei, Mia porneste într-o aventurã comicã, când bunica ei începe sã îi dea „lectiile de printesã".

    Regia: Garry Marshall
    37 1
    6.4
  • How High (2001)

    Cât de sus poți să plutești

    Regia: Jesse Dylan
    10 1
    6.2