Filmele și serialele cu Helena Bonham Carter

 • Regia: Uwe Heidschötter, Johannes Weiland
  1 0
  7.1
 • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

  Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a II-a

  În ultimul film al francizei fenomen, conflictul dintre forțele bune și cele malefice din lumea vrăjitorilor se transformă într-un război total. Miza n-a fost niciodată atât de mare și nimeni nu mai este în siguranță.

  Regia: David Yates
  93 4
  8.1
 • Toast (2010)

  Rivalii din bucătărie

  Dupa moartea mamei lui Nigel, tatal sau incepe sa-si petreaca tot mai mult timp cu dna. Potter, a carei placinta cu lamaie l-a cucerit pe dl. Slater. Cei doi incep o relatie serioasa.

  Regia: S.J. Clarkson
  0 0
  6.6
 • The King's Speech (2010)

  Discursul regelui

  După ce fratele său Edward abdică, timidul Albert (Colin Firth) devine rege. Un pronunțat defect de vorbire îl împiedică să-și îndeplinească funcțiile publice, dar asta până când îl întâlnește pe dezinvoltul specialist în dicțiune Lionel Logue.

  Regia: Tom Hooper
  Oscar-uri: x 4
  30 0
  8.0
 • Alice in Wonderland (2010)

  Alice în Țara Minunilor

  Alice are 19 ani şi se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge şi, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Ţara Minunilor, un loc pe care ştie că l-a vizitat cu ani în urmă...

  Regia: Tim Burton
  Oscar-uri:
  25 1
  6.4
 • The Gruffalo (2009)

  Gruffalo

  Un şoricel descurcăreţ pleacă la plimbare în pădure, unde reuşeşte să păcălească toate animalele de pradă care îi ies în cale.

  Regia: Max Lang, Jakob Schuh
  1 0
  7.5
 • Terminator Salvation (2009)

  Terminator: Salvarea

  John Connor, omul sortit să conducă specia umană în războiul contra terminatorilor, nu știe ce să creadă despre Marcus Wright, un străin ale cărui ultime amintiri îl înfățișează într-o închisoare așteptându-și execuția

  Regia: McG
  94 1
  6.5
 • Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)

  Harry Potter și Prințul Semipur

  Harry află tot mai multe despre trecutul Lordului Întunecat și devine cel mai bun elev al cursului de Poţiuni după ce descoperă un manual al unui misterios Prinţ Semipur. Ron e atras de Hermione, iar Harry e tot mai atent la sora lui Ron, Ginny.

  Regia: David Yates
  92 3
  7.6
 • Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

  Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street

  Sweeney Todd jura sa se razbune dupa ce a fost inchis pe nedrept. Fost barbier, Todd se intoarce dupa ispasirea pedepsei sa-si redeschida salonul de frizerie, numai ca „cei pe care-i barbiereste nu vor mai fi vazuti niciodata".

  Regia: Tim Burton
  Oscar-uri:
  11 2
  7.4
 • Sixty Six (2006)

  Finala din '66

  Este vara lui '66 si Anglia e pe punctul de a fi cuprinsa de febra Cupei Mondiale. Pentru Bernie, un pusti de 12 ani, cel mai important moment al vietii sale se apropie: sarbatoarea de Bar Mitzvah si ziua in care va deveni barbat.

  Regia: Paul Weiland
  2 0
  6.7
 • Conversations with Other Women (2005)

  Conversații cu cealaltă femeie

  "Conversations With Other Women" este fascinanta poveste a unui cuplu: doi oameni se reintalnesc la o nunta, ceea ce aprinde o misterioasa atractie reciproca, mai profunda si mai periculoasa din punct de vedere emotional decat sunt ei dispusi sa...

  Regia: Hans Canosa
  6 3
  7.0
 • The Curse of the Were-Rabbit (2005)

  Wallace și Gromit: Blestemul iepurelui

  În cartierul lui Wallace şi Gromit s-a dezlănţuit "legu-mania", nebunia recoltelor de toamnă, iar cei doi amici întreprinzători fac afaceri frumoase cu firma lor, "Anti-Pesto" de eliminare a dăunătorilor în mod uman

  Regia: Steve Box, Nick Park
  Oscar-uri:
  0 0
  7.4
 • Corpse Bride (2005)

  Mireasa Moartă

  Povestea lui Victor, un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu mireasa moartă în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria, rămâne în lumea celor vii.

  Regia: Tim Burton, Mike Johnson
  10 0
  7.3
 • Charlie and the Chocolate Factory (2005)

  Charlie și fabrica de ciocolată

  Cu un bilet, tanarul Charlie Bucket castiga o excursie la fabrica de ciocolata lui Willie Wonka. Acolo Charlie, bunicul sau Joe si altii, descopera ca este mai bine sa ai o inima buna decat sa mananci dulciuri.

  Regia: Tim Burton
  21 1
  6.6
 • Big Fish (2003)

  Peștele mare

  Un tanar încearcă să afle mai multe despre tatăl său, rememorând poveștile despre viața acestuia. Astfel, din istorii și fabulații, fiul începe să descopere marile calități și marile defecte ale părintelui său, care își trăiește ultimele zile.

  Regia: Tim Burton
  15 3
  8.0