Filmele și serialele cu Helena Bonham Carter

 • Live from Baghdad (2002)

  În direct din Bagdad

  Filmul spune povestea jurnalistilor de la CNN care au ramas in oras cand echipele celorlalte televiziuni s-au grabit sa-l paraseasca in ajunul primelor bombardamente din timpul Razboiului din Golf.

  Regia: Mick Jackson
  3 0
  7.3
 • The Heart of Me (2002)

  Pasiune

  Regia: Thaddeus O'Sullivan
  0 0
  6.6
 • Novocaine (2001)

  Novocaină și dureri de cap

  Frank (Steve Martin) trãieste Visul American. Are un cabinet stomatologic de succes, o casã minunatã, si e logodit ambitioasa lui asistentã, Jean (Laura Dern). Viata lui perfectã e întoarsã cu susul în jos când apare Susan (Helena Bonham-Carter).

  Regia: David Atkins
  2 0
  5.8
 • Planet of the Apes (2001)

  Planeta maimuțelor

  Apariţia neaşteptată pe planeta stăpânită de maimuţe a căpitanului Leo Davidson, străin de ordinea instaurată şi neafectat de aceasta, serveşte oamenilor înrobiţi de pe planetă drept catalizator pentru o schimbare socială.

  Regia: Tim Burton
  48 0
  5.7
 • Fight Club (1999)

  Clubul de lupte

  Cu o slujbă monotonă și stresantă, un tânăr trăiește fără idealuri. În viața lui apare cineva care îl învață să trăiască. Pătrunde în labirintul unui joc dur, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată.

  Regia: David Fincher
  46 5
  8.8
 • The Wings of the Dove (1998)

  Pasiune înșelătoare

  Mama ei a murit, iar Kate sta la o matusa preocupata sa-i asigure un viitor linistit printr-o casatorie aranjata. Dar Kate e indragostita de un jurnalist sarac. Obligata sa aleaga intre iubire si un trai fara griji, ea va gasi o solutie neobisnuita.

  Regia: Iain Softley
  9 0
  7.1
 • Merlin (1998)

  Tanarul Merlin

  Merlin este o creație a vrăjitoarei Mab, însă când acesta refuză să fie conducătorul forțelor întunericului, Mab se întoarce împotriva tânărului vrăjitor.

  2 0
  7.1
 • Frankenstein (1994)

  În această adaptare a romanului clasic de groază, regizată de Kenneth Branagh, Robert de Niro îl interpretează pe terifiantul monstru creat în încercarea obsesivă de-a învinge moartea și de-a extinde limitele medicinei de la începutul secolului 19.

  Regia: Kenneth Branagh
  10 1
  6.4
 • Howards End (1992)

  Întoarcere la Howards End

  Dupa ce primeste mostenire averea colosala a unei bogatase cu care se imprietenise dezinteresat, o femeie de conditie sociala medie produce un adevarat cutremur in rigida aristocratie edwardiana de la inceputul secolului trecut.

  Regia: James Ivory
  Oscar-uri:
  19 2
  7.4
 • Hamlet (1991)

  Tragedia printului Hamlet al Danemarcei, care-si razbuna tatal, ucis de uchiul sau Claudiu si de propria lui mama, intr-o impresionanta transpunere cinematografica realizata in nordul Scotiei.

  Regia: Franco Zeffirelli
  17 0
  6.7
 • Francesco (1989)

  Regia: Liliana Cavani
  6 0
  6.4
 • A Hazard of Hearts (1987)

  Jocul hazardului

  Serena îşi acceptă soarta de a fi fost pierdută la cărţi de tatăl ei. Ajunge in posesia Lordului Vulcan, un om cu o reputaţie cumplită. Serena află secretele Castelului Mandrake, trebuie să înfrunte intrigi şi să-şi apere dreptul la o iubire sinceră.

  Regia: John Hough
  2 0
  7.0
 • Lady Jane (1986)

  Anul 1553. Cu binecuvântarea familiei regale, aristocrația jefuia proprietățile bisericii, fura cele mai frumoase ferme și în general lua ce era mai bun. Verișoara lui Henry al VIII-lea, Jane nu împărtășea conduita, dar putea aduce ea o schimbare?

  Regia: Trevor Nunn
  11 1
  7.1
 • A Room with a View (1986)

  Cameră cu priveliște

  Impresionanta poveste a doi tineri de origine engleza, care nu isi pot nega sentimentele si, in ciuda tuturor rezervelor impuse de rigiditatea secolului XIX, aleg sa traiasca o superba poveste de dragoste, in decorul romantic al Italiei.

  Regia: James Ivory
  Oscar-uri:
  16 1
  7.3