Filmele cu Henry O

  • Henry O

    Henry O

    96 de ani
    Data nașterii: 27.07.1927
    Locul nașterii: Shanghai, China
  • Regia: Wayne Wang
    0 0
    6.7
  • They Wait (2007)

    Luna fantomelor

    Dupa 3 ani in care a locuit in Shanghai, Sarah, impreuna cu sotul sau Jason si fiul lor Sammy ,se intoarce in America, in cartierul Chinatown , pentru o inmormantare in familie. In acea perioada a anului se sarbatorea "Luna fantomelor flamande",...

    Regia: Ernie Barbarash
    3 0
    5.4
  • Rush Hour 3 (2007)

    Ora de vârf 3

    În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, amenințat de o triadă mafiotă din Hong Kong.

    Regia: Brett Ratner
    64 0
    6.2
  • Dragonheart: A New Beginning (2000)

    Inimă de dragon: Un nou început

    Când grăjdarul Geoff, un băiat orfan, îl găsește pe Drake, ultimul dragon în viață din lume, își dă seama că visul lui de a deveni un cavaler în armură strălucitoare poate deveni realitate. Împreună, Geoff și Drake, ajung eroi.

    Regia: Doug Lefler
    5 0
    4.5
  • Romeo Must Die (2000)

    Romeo trebuie să moară

    Doua familii se află într-un război brutal. Cele două clanuri, unul asiatic și celălalt afro-american, luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. După ce fiul căpeteniei asiatice devine prima victimă, rafuiala ia proporții periculoase.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    52 0
    6.1
  • Brokedown Palace (1999)

    Pașaport spre închisoare

    Pacalite de un tip sarmant sa faca o calatorie din Thailanda in Hong Kong, doua tinere sunt condamnate la 33 de ani de inchisoare pentru transport de droguri. Un avocat american se ofera sa le ajute.

    Regia: Jonathan Kaplan
    8 3
    6.4
  • După ce a fost umilit în ring, un tânăr student de karate călătorește în China pentru a studia arta antică Shaolin Kung Fu și, în acest proces, devine primul Shaolin american.

    Regia: Lo Yuen-Ming
    5 0
    5.8