Filmele și serialele cu Henry Simmons

  • Henry Simmons

    Henry Simmons

    53 de ani
    Data nașterii: 01.07.1970
    Locul nașterii: Stamford, Connecticut, USA
  • No Good Deed (2014)

    Nicio faptă bună

    Terri (Taraji P. Henson), o soție devotată și mamă a doi copii, are o viață perfectă, dar lucrurile se schimbă când casa și familia îi sunt amenințate de Colin (Idris Elba), un străin fermecător care se preface că are probleme cu mașina.

    Regia: Sam Miller
    14 1
    5.6
  • Ravenswood (2013)

    Scenariul: Oliver Goldstick, I. Marlene King, Joseph Dougherty
    2 1
    6.4
  • Agents of S.H.I.E.L.D. (2013)

    Agenții S.H.I.E.L.D.

    Coulson revine în organizația de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut.

    Scenariul: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
    1060 19
    7.5
  • World's Greatest Dad (2009)

    Cel mai bun tată din lume

    Regia: Bobcat Goldthwait
    7 1
    6.9
  • South of Pico (2007)

    Drama South of Pico prezinta intr-o maniera cutremuratoare povestea a patru necunoscuti care asista la o tragedie inimaginabila, fiind astfel catapultati in mijlocul unor evenimente ce le vor defini viata.

    Regia: Ernst Gossner
    0 0
    5.5
  • Shark (2006)

    Scenariul: Ian Biederman
    0 0
    7.1
  • Madea's Family Reunion (2006)

    Madea și reuniunea de familie

    In timp ce planuieste reuniunea familiei, bunicuta-inarmata-cu-un-pistol (Tyler Perry) se confrunta si cu alte probleme, inclusiv cea a fugarului care a fost pus sub ingrijirea ei, precum si problemele nepotilor ei care au probleme in dragoste......

    Regia: Tyler Perry
    2 1
    5.3
  • Are We There Yet? (2005)

    Mai e mult până ajungem?

    Când Nick (Ice Cube) se îndrăgosteşte de o mamă celibatară, Suzanne (Nia Long), nu trebuie să-şi facă griji într-o primă fază despre ce cred copiii acesteia despre el, pentru că vrea numai "să fie prieteni"

    Regia: Brian Levant
    12 0
    4.8
  • Taxi (2004)

    New York Taxi

    O soferita de taxi guraliva (Queen Latifah) il ajuta pe un politist care e pe cale sa fie dat afara (Jimmy Fallon) intr-un caz cu spargatori de banci si ii salveaza serviciul fara sa-si dea seama. Filmul este un remake al comediei frantuzesti Taxi.

    Regia: Tim Story
    18 0
    4.5
  • Spartacus (2004)

    În anul 72 î.e.n., când Imperiului Roman cucerea lumea, fiecare tară cucerită trimitea sclavi catre stăpânii romani. Vândut ca sclav de mic, Spartacus va deveni liderul unei revolte împotriva puternicilor generali si politicieni ai Romei.

    4 1
    6.6
  • Above the Rim (1994)

    Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie și Thomas 'Shep' Sheppard, toți trei legați prin ițe foarte încurcate ce le fac viețile complicate și dramatice. Kyle este un promițător baschetbalist din echipa liceului la care...

    Regia: Jeff Pollack
    6 0
    6.6