Filmele și serialele cu Hilary Duff

 • Hilary Duff

  Hilary Duff

  35 de ani
  Data nașterii: 28.09.1987
  Locul nașterii: Houston, Texas, USA
 • Scenariul: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
  3 1
  5.5
 • Bloodworth (2010)

  Legături de sânge

  E. F. Bloodworth s-a intors acasa dupa 40 de ani. Sotia pe care a parasit-o e imbatranita si cei trei fii au crescut. Warren este un afemeiat alcoolic, Boyd condus de gelozie isi hartuieste sotia si Brady isi blesteama dusmanii stand pe terasa casei.

  Regia: Shane Dax Taylor
  2 0
  6.0
 • Beauty & the Briefcase (2010)

  Dragoste la costum

  Lane Daniels este o jurnalistă de modă împlinită, a cărei viața se schimba colosal după publicarea articolului "Carieră și dragoste" în revista Cosmo.

  Regia: Gil Junger
  6 3
  5.4
 • What Goes Up (2009)

  Drumuri neștiute

  În anul 1986, reporterul Campbell Babbitt este trimis într-un orășsel din New Hampshire pentru a scrie un articol despre Christa McAuliffe, prima profesoară ajunsă în spațiul cosmic. Intrigat de sinuciderea colegului său din colegiu, Sam...

  Regia: Jonathan Glatzer
  3 0
  5.3
 • Greta (Hilary Duff) este o frumoasă tânără de şaptesprezece ani, sarcastică şi rebelă, care încearcă din răsputeri să mascheze rănile unei copilării tulburi. Dată la o parte de mama ei, Karen, aflată deja la a treia căsătorie, Greta este trimisă...

  Regia: Nancy Bardawil
  4 0
  6.1
 • War, Inc. (2008)

  Război, Inc.

  Acțiunea satirei politice "War, Inc." se petrece într-o țară ipotetică din viitor numita Turaqistan, devastată de revolte civile după ce a fost ocupată de către o corporație americană condusă de un fost vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii.

  Regia: Joshua Seftel
  5 1
  5.5
 • Material Girls (2006)

  Săracele fete bogate

  Tanzie si Ava Marchetta sunt ”Saracele fete bogate”. Doua surori instarite, care au avut dintotdeauna tot ce au dorit. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata cand compania familiei se confrunta cu un scandal monstruos, care duce la faliment.

  Regia: Martha Coolidge
  3 0
  3.9
 • The Perfect Man (2005)

  Bărbatul perfect

  Holly s-a săturat să se mute de fiecare dată când mama ei are o criză în relatiile cu bărbatii. Pentru a-i atrage atentia de la ultima alegere gresită, Holly pune la cale un plan perfect pentru un bărbat perfect... un admirator secret imaginar!

  Regia: Mark Rosman
  10 4
  5.4
 • Cheaper by the Dozen 2 (2005)

  Cu duzina e mai ieftin 2

  Intenționând să petreacă o frumoasa vacanță împreună, Tom și Kate își iau cei 12 copii și pleacă într-o stațiune de pe malul lacului Winnetka, în Wisconsin. Planurile le vor fi, însă, date peste cap datorită întâlnirii cu familia Murtaugh.

  Regia: Adam Shankman
  8 0
  5.5
 • In Search of Santa (2004)

  În căutarea lui Moș Crăciun

  Fiti alături de două printese pinguin, de Crystal cea cu inima pură si de sora ei aventuroasă, Lucinda, când pornesc într-o îndrăzneată aventură la Polul Nord cu intentia de a demonstra tuturor că Mos Crăciun există cu adevărat.

  Regia: William R. Kowalchuk Jr.
  1 0
  4.5
 • A Cinderella Story (2004)

  O Cenușăreasă modernă

  Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

  Regia: Mark Rosman
  15 0
  5.9
 • Raise Your Voice (2004)

  Fă-te auzit!

  O poveste centrată în jurul unei cântărețe (Hilary Duff) dintr-un orășel de provincie, îndurerată de moartea într-un accident de mașină a fratelui ei, care în secret o înscrisese la o academie de artă din Los Angeles. Ajutată de o mătușă care...

  Regia: Sean McNamara
  2 0
  5.8
 • The Lizzie McGuire Movie (2003)

  Filmul artistic Lizzie McGuire

  Filmul aduce în prim plan peripețiile încântătoarei Lizzie McGuire și a amicilor ei, Gordo, Kate și Ethan, care și-au făcut cu toții bagajele și au plecat să trăiască ceea ce cred ei că este "la dolce vita" într-o călătorie în Italia.

  Regia: Jim Fall
  7 2
  5.5
 • Cheaper by the Dozen (2003)

  Cu duzina e mai ieftin

  Numeroasa familie Baker compusa din 12 membri se muta dintr-un micut orasel din Illinois intr-un mare oras, dupa ce capul familiei, Tom Baker (Steve Martin) primeste o oferta de a antrena o mare echipa de fotbal...

  Regia: Shawn Levy
  13 2
  5.9
 • Agent Cody Banks (2003)

  Agentul Cody Banks

  Cody Banks (Frankie Muniz) pare adolescentul tipic

  Regia: Harald Zwart
  9 1
  5.1