Filmele cu Hilton McRae

  • Hilton McRae

    Hilton McRae

    74 de ani
    Data nașterii: 28.12.1949
    Locul nașterii: Dundee, Scotland, UK
  • A Private War (2018)

    Un război personal

    Marie Colvin este una dintre cele mai cunoscute corespondente de război. Colvin este un spirit răzvrătit și complet neînfricat, motivat să ofere voce celor reduși la tăcere, testând în mod constant limitele dintre curaj și bravadă.

    Regia: Matthew Heineman
    78 18
    6.7
  • Darkest Hour (2017)

    Ziua decisivă

    În regia lui Joe Wright, pelicula urmărește eforturile lui Churchill în fața iminentei invazii a Germaniei naziste în Marea Britanie.

    Regia: Joe Wright
    Oscar-uri:
    164 16
    7.4
  • Macbeth (2015)

    Epuizat de o lungă bătălie, generalul Macbeth ajunge într-o pădure unde i se prevestește că va deveni regele țării. Ros de ambiție și împins de la spate de soția sa, Lady Macbeth, generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan

    Regia: Justin Kurzel
    9 2
    6.6
  • Far from the Madding Crowd (2015)

    Departe de lumea dezlănțuită

    În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

    Regia: Thomas Vinterberg
    33 1
    7.1
  • Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes (1984)

    Greystoke: Legenda lui Tarzan

    Productia este o adaptare fidela a cartii lui Burroughs. In prima parte a filmului, John Clayton este crescut de maimute in inima junglei africane, iar in partea a doua el incearca sa devina civilizat, odata cu intoarcerea acasa, in Anglia natala.

    Regia: Hugh Hudson
    10 0
    6.4
  • The French Lieutenant's Woman (1981)

    Iubita locotenentului francez

    Actiunea filmului se petrece în Anglia, în secolul 19. Protagonistii, Anna si Mike se îndragostesc în ciuda faptului ca Mike era logodit cu altcineva.

    Regia: Karel Reisz
    16 2
    6.9