Filmele și serialele cu Hiroyuki Sanada

 • Hiroyuki Sanada

  Hiroyuki Sanada

  61 de ani
  Data nașterii: 12.10.1960
  Locul nașterii: Shinagawa, Tokyo, Japan
 • Army of the Dead (2021)

  Armata celor morți

  În urma apariției zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem, aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a da cea mai mare lovitură încercată vreodată.

  Regia: Zack Snyder
  81 19
  5.7
 • Mortal Kombat (2021)

  Lupta mortală

  Un remake al filmului clasic din 1995, în care Shang Tsung caută o cale să cucerească din nou Pământul

  Regia: Simon McQuoid
  142 18
  6.1
 • Minamata (2020)

  Fotograful de război W. Eugene Smith se întoarce în Japonia. De data asta pentru a documenta efectele devastatoare ale otrăvirii cu mercur în comunitățile de coastă. Un film bazat pe fapte reale.

  Regia: Andrew Levitas
  18 1
  7.3
 • Life (2017)

  Viață

  O capsulă de pe Marte este recuperată pe o stație spațială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conține prima dovadă de viață extraterestră.

  Regia: Daniel Espinosa
  304 49
  6.6
 • Mr. Holmes (2015)

  Dl. Holmes

  Filmările se concentrează pe un bătrân Sherlock (de 93 de ani), retras de mult din activitate, care își rememorează viața și insistă pe un caz nerezolvat în care a fost implicată o frumoasă femeie

  Regia: Bill Condon
  8 0
  6.8
 • Minions (2015)

  Minionii

  Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

  Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
  36 2
  6.4
 • Extant (2014)

  Existent

  O astronauta se întoarce acasă în urma unei misiuni de un an în spațiu. Ea încearcă sa se readapteze la viata normala în familia alături de fiul și soțul ei. Experientele ei din timpul misiunii și cele imediat următoare întoarcerii ei acasă duc în...

  Scenariul: Mickey Fisher
  15 1
  6.5
 • Helix (2014)

  Atac contagios

  O echipă de la Centrul pentru Controlul Bolilor călătoresc la o unitate de cercetare, Arctic Biosystems, pentru a investiga un posibil focar de epidemie, doar pentru a se găsi ei înșiși prinși într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte.

  Scenariul: Cameron Porsandeh
  10 1
  6.7
 • 47 Ronin (2013)

  Ronin: 47 pentru răzbunare

  După ce un războinic le ucide maestrul și îi declară proscriși, 47 de samurai jură să-și recâștige onoarea. Împrăștiați prin tot ținutul, ei se văd nevoiți să apeleze la ajutorul lui Kai pentru a-și croi drum printr-o lume de vrăjitorii și teroare.

  Regia: Carl Rinsch
  76 5
  6.2
 • The Wolverine (2013)

  Wolverine: Omul Lup

  Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre.

  Regia: James Mangold
  62 1
  6.7
 • Sunshine (2007)

  Strălucirea Soarelui

  Suntem în 2057 și ultima speranță de supraviețuire a umanității este o navă spațială cu o misiune solară.

  Regia: Danny Boyle
  39 7
  7.2
 • Rush Hour 3 (2007)

  Ora de vârf 3

  În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, amenințat de o triadă mafiotă din Hong Kong.

  Regia: Brett Ratner
  51 0
  6.2
 • The Promise (2005)

  Ultima Prințesă

  O fetita sarmana, ramasa orfana la o varsta frageda, face o promisiune unei vrajitoare. In schimbul frumusetii si a admiratiei tuturor barbatilor, ea nu va fi niciodata cu cel pe care il va iubi...

  Regia: Kaige Chen
  6 1
  5.6
 • The Twilight Samurai (2002)

  Un samurai în amurg

  In Japonia secolului al XIX-lea, Sebei Iguchi, samurai dintr-o casta inferioara, duce o existenta lipsita de glorie. Vaduv, el se ingrijeste singur de cele doua fiice, pe care le adora, si de mama sa bolnava. Cand clanul il desemneaza sa...

  Regia: Yoji Yamada
  15 0
  8.1
 • Royal Warriors (1986)

  Razboinicii imperiali

  Michelle Yip este politista in Hong Kong si este experta in arte martiale. Ea face echipa cu Michael Wong (un tip volubil si lipsit de griji, membru al securitatii aeriene) si Yamamoto (un fost politist) pentru a impiedica deturnarea unui avion.

  Regia: David Chung
  3 0
  6.9