Filmele și serialele cu Holly Earl

  • Holly Earl

    Holly Earl

    31 de ani
    Data nașterii: 31.08.1992
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Shark Bait (2022)

    Un grup de prieteni care se bucură de un weekend fură câteva moto-jet-uri care le conduc pe mare, ajungând într-o coliziune frontală îngrozitoare. Ei se luptă să găsească o cale spre casă cu un prieten grav rănit, în timp ce din apele de dedesubt...

    Regia: James Nunn
    13 7
    4.4
  • Loving Vincent (2017)

    Cu drag, Van Gogh

    O animație desprinsă din picturile lui van Gogh. Intriga prinde viață prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent și prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

    Regia: DK Welchman, Hugh Welchman
    33 5
    7.8
  • Queen of the Desert (2015)

    Regina deșertului

    Filmul spune povestea lui Gertrude Bell, exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică.

    Regia: Werner Herzog
    35 1
    5.7
  • Dracula: The Dark Prince (2013)

    Dracula: Prințul întunecat

    În căutarea mântuirii, Dracula se interesectează cu Alina, o frumoasă cruciată care seamănă cu mireasa sa ucisă. Cu o singură privire, l-a și doborât pe Dracula. Ar putea Alina să fie o reîncarnare a de mult pierdutei sale iubiri?

    Regia: Pearry Reginald Teo
    6 0
    3.7
  • Cuckoo (2012)

    Cucul

    Părinții lui Rachel, britanici conservatori, rămân șocați când aceasta se mărită cu un hipiot american, dar surprizele de-abia încep.

    Scenariul: Robin French, Kieron Quirke
    1 0
    7.2