Filmele și serialele cu Holmes Osborne

  • Holmes Osborne

    Holmes Osborne

    76 de ani
    Data nașterii: 07.11.1947
    Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  • Unthinkable (2010)

    De neimaginat

    Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

    Regia: Gregor Jordan
    25 1
    7.0
  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • The Box (2009)

    Cutia

    Norma şi Arthur primesc o cutie de lemn ce va conduce la consecinţe fatale. Pe biletul care însoţeşte cutia scrie că dacă apasă pe aceasta, vor primi 1 milion de dolari. Dar ceea ce nu ştiu ei este că vor cauza moartea unei persone.

    Regia: Richard Kelly
    13 1
    5.6
  • Meet Bill (2007)

    Întâlnește-l pe Bill

    Bill are o slujbă fără viitor la banca deținută de socrul său și se ceartă permanent cu soția. Soarta lui se schimbă când devine mentorul unui băiat ce se întreține singur și care, cu ajutorul unei simpatice vânzătoare de lenjerie, îi redă speranța.

    Regia: Bernie Goldmann, Melisa Wallack
    6 0
    6.2
  • Dragon Wars: D-War (2007)

    Războiul dragonilor

    Conform unei legende coreene, creaturi necunoscute se vor întoarce și vor devasta pământul. Reporterul Ethan Kendrick este chemat să se ocupe de această situație si ajunge la concluzia că o fată pe nume Sarah este cea care îl poate ajuta.

    Regia: Hyung-rae Shim
    8 2
    3.5
  • Walkout (2006)

    Greva

    “Greva” este un film bazat pe povestea adevarată a unei studente activiste de origine mexicano-americană care în 1968 a pus piciorul în prag pentru drepturile studenților străini.

    Regia: Edward James Olmos
    1 0
    6.7
  • Dreamer: Inspired by a True Story (2005)

    A doua șansă

    Ben (Kurt Russell) a fost candva un mare crescator de cai. Sonya a fost o iapa superba al carei viitor promitator pe pistele de curse s-a frant atunci cand si-a rupt un picior. Sonya ii este data lui Ben ca o plata compensatorie pentru concedierea sa

    Regia: John Gatins
    18 0
    6.8
  • A Carol Christmas (2003)

    Craciunul lui Carol

    Carol, realizatoarea unui show de televiziune de mare succes, este capabila de orice pentru a obtine cote maxime de audienta. Totul pana in preajma Craciunului, cand este vizitata de 3 spirite hotarate sa-i arate ca nu se afla pe drumul cel bun.

    Regia: Matthew Irmas
    5 0
    5.2
  • Waking Up in Reno (2002)

    Trezindu-te în Reno

    Doua cupluri cam necioplite din Arkansas pornesc la drum pentru a vedea un spectacol la Reno, in Nevada. Pe drum ei descopera infidelitatea si alte probleme care le erodeaza relatiile.

    Regia: Jordan Brady
    5 0
    5.4
  • The Quiet American (2002)

    Un american linistit

    Saigon, Vietnam 1952. In timp ce vietnamezii încearcã sa-si dobândeascã independenta luptând împotriva francezilor in nord, locuitorii acestui oras colonial se agata de modul lor de viata exotic, senzual si otrãvitor.

    Regia: Phillip Noyce
    15 1
    7.0
  • The Deep End (2001)

    Ape adânci

    Cat de departe ai merge pentru a-si proteja copilul? Margaret e in stare de orice - chiar si sa musamalizeze o crima. Margaret Hall (Tilda Swinton) e o mama hiper-activa care traieste intr-un cartier cochet de pe langa lacul Tahoe. Sotul ei e un...

    Regia: Scott McGehee, David Siegel
    3 2
    6.5
  • Donnie Darko (2001)

    Donnie întunecatul

    În timpul prezidențialelor din '88, adolescentul Donnie, somnambul fiind, iese într-o noapte din casă și întâlnește un iepure cu o înfățișare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârși în 28 de zile, 6 ore, 42 minute și 12 secunde.

    Regia: Richard Kelly
    29 3
    8.0
  • Miracle in Lane 2 (2000)

    Miracol pe pistă

    Regia: Greg Beeman
    0 0
    5.9
  • Affliction (1998)

    Trauma

    Wadeeste un politist caruia viata nu i-a suras: copilaria i-a fost intunecata de un tata violent, casatoria s-a destramat, iar fosta sotie nu-l lasa sa-si vada fiica. Doar Marge, noua lui iubita, ii aduce liniste.Asta până când un om este ucis.

    Regia: Paul Schrader
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • Seven Days (1998)

    7 zile

    O echipă de cercetători americani foloseşte o invenţie capabilă să ducă înapoi în timp un fost agent CIA, cu scopul de a schimba cursul istoriei, oprind astfel acţiuni teroriste, asasinate şi accidente.

    Scenariul: Christopher Crowe, Zachary Crowe
    5 0
    7.2