Filmele și serialele cu Holt McCallany

  • Holt McCallany

    Holt McCallany

    60 de ani
    Data nașterii: 03.09.1963
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Nightmare Alley (2021)

    Aleea groazei

    În New York-ul anilor 1940, Stanton Carlisle se îndrăgostește de o clarvăzătoare și de soțul ei mentalist la un carnaval ambulant. Folosind cunoștințele nou dobândite de la ei, Carlisle își clădește calea spre succes prin escrocarea și înșelarea...

    Regia: Guillermo del Toro
    141 9
    7.0
  • The Ice Road (2021)

    Drumul Terorii

    După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

    Regia: Jonathan Hensleigh
    186 18
    5.6
  • Wrath of Man (2021)

    Mânia Omului

    Împreună, primele lor filme au redefinit genul de acțiune. Acum, pentru prima dată în mai mult de 15 ani, Jason Statham și regizorul vizionar Guy Ritchie fac echipă pentru thrillerul de răzbunare exploziv Wrath of Man - Furia unui om periculos.

    Regia: Guy Ritchie
    347 19
    7.1
  • Mindhunter (2017)

    Serialul este bazat pe cartea "Mind Hunter: Inside The FBI's Elite Serial Crime Unit" şi se inspiră în mare parte din realitate, dar faptul că cei doi protagonişti din serial au nume fictive ne face să ne întrebăm cât adevăr şi câtă ficţiune este...

    Scenariul: Joe Penhall
    104 9
    8.6
  • Monster Trucks (2016)

    Camioane monstruoase

    Tripp vrea să părăsească orașul natal. Își construiește din piese un monster-truck. În urma unui incident, scoate din subteran o creatură pasionată de viteză, iar el realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din oraș, dar și un bun prieten.

    Regia: Chris Wedge
    73 1
    5.7
  • Sully (2016)

    Sully: Miracolul de pe râul Hudson

    Film biografic despre eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

    Regia: Clint Eastwood
    62 1
    7.4
  • Jack Reacher: Never Go Back (2016)

    Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!

    Ajuns la vechea sa bază militară din Virginia, Reacher este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste "scăpări", protagonistul este hotărât să facă totul pentru a scoate adevărul la lumină.

    Regia: Edward Zwick
    134 5
    6.1
  • The Perfect Guy (2015)

    Bărbatul perfect

    Leah pare să aibă o viaţă ideală. Se bucură de o carieră remarcabilă, ca specialist în lobby. Dave, prietenul ei de multă vreme, o iubește. La 36 de ani, ea vrea o căsătorie. Dave nu e atât de sigur. Speriat de angajamente, se retrage.

    Regia: David M. Rosenthal
    5 0
    5.6
  • Blackhat (2015)

    Hacker

    Cu ajutorul unui hacker condamnat la 15 ani de închisoare, agenți din SUA și China vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong și din China până în Jakarta, în urmărirea unui infractor cibernetic care amenință siguranța lumii.

    Regia: Michael Mann
    36 3
    5.5
  • Crush (2013)

    Regia: Malik Bader
    3 0
    5.6
  • Gangster Squad (2013)

    Elita gangsterilor

    O cronică a luptei Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor '40 şi '50.

    Regia: Ruben Fleischer
    51 0
    6.7
  • Bullet to the Head (2012)

    Glonț în cap

    Povestea lui Bobo (Sylvester Stallone), un asasin din New Orleans, care face echipă cu un detectiv din New York într-o investigație de proporții, ce-i poartă de pe aleile lăturalnice ale orașului New Orleans.

    Regia: Walter Hill
    41 3
    5.7
  • Lights Out (2011)

    Scenariul: Justin Zackham
    0 0
    8.0
  • The Losers (2010)

    Pierzătorii

    Povestea lungmetrajului este centrata pe niste mercenari tradati de guvern care vor razbunare cu orice pret.

    Regia: Sylvain White
    41 6
    6.2
  • Stolen (2009)

    Vieți furate

    În timp ce trebuie să depășească moartea timpurie și extrem de dureroasă a propriului fiu, un detectiv trebuie să descopere identitatea unui băiat al cărui cadavru mumificat a stat îngropat timp de 50 de ani

    Regia: Anders Anderson
    6 0
    6.1