Filmele și serialele cu Horatio Sanz

  • Horatio Sanz

    Horatio Sanz

    54 de ani
    Data nașterii: 04.06.1969
    Locul nașterii: Santiago, Chile
  • Clifford the Big Red Dog (2021)

    Clifford: Marele câine roșu

    Tânăra Emily primește în dar un pui de cățel roșcovan care se va dovedi un câine magic: cu cât este mai iubit, cu atât el crește mai mare, și mai mare. Nu va trece mult timp până când apartamentul de oraș în care locuiesc va deveni neîncăpător,...

    Regia: Walt Becker
    65 8
    5.9
  • Black Monday (2019)

    Lunea neagră

    19 octombrie 1987 - lunea neagră, cea mai proastă zi de la bursa de pe piața de capital din istoria Wall Street-ului. Aceasta este povestea unui grup de outsideri care au făcut să se prăbușească cel mai mare sistem financiar din lume.

    Scenariul: Jordan Cahan, David Caspe
    18 1
    7.4
  • Great News (2017)

    Bomba zilei

    Scenariul: Tracey Wigfield
    0 0
    7.0
  • Regia: David Beier, Dave Dorsey, Mahin Ibrahim
    5 0
    5.3
  • Bachelorette (2012)

    Petrecerea burlăcițelor

    Regizată de tânăra debutantă Leslye Headland, comedia Bachelorette prezintă povestea a trei prietene care ajung domnișoare de onoare la nunta unei femei pe care obișnuiau s-o ridiculizeze în anii de liceu

    Regia: Leslye Headland
    6 0
    5.3
  • Lucky You (2007)

    Norocosul

    Huck Cheever este un jucător de poker care iese cu fruntea sus din orice situaţie. În timp ce încearcă să câştige un turneu în Las Vegas, Huck îşi dă seama că pierde lupta în relaţiile personale. Cine are noroc la cărţi pierde în dragoste sau nu?

    Regia: Curtis Hanson
    8 0
    5.9
  • School for Scoundrels (2006)

    Clasa de tăntălăi

    Roger e timid, dar se trateaza... Cum e indragostit de Amanda, Roger e disperat sa capete incredere in el, pentru a avea curaj sa faca primul pas. Solutia? Cursurile lui Dr. P, ale carui metode neortodoxe si adesea periculoase garanteaza rezultate.

    Regia: Todd Phillips
    1 0
    5.9
  • Rebound (2005)

    Ricoșeu

    Antrenorul de basket Roy McCormick este interesat mai mult de alte afaceri decât de câstigarea meciurilor. Dar, la un moment dat Roy este pe cale de a pierde totul dacă nu demonstrează că poate câstiga meciurile fără să îsi piardă calmul.

    Regia: Steve Carr
    4 0
    5.1
  • Barely Legal (2003)

    Deacon, Matt și Fred ar face orice pentru măcar o secundă de contact intim cu o femeie și își petrec diminețile piratând filme porno de la magazinul la care Fred lucrează după orele de curs. Dar după ce Fred este concediat, băieții rămân...

    Regia: David Mickey Evans
    5 0
    4.7
  • The New Guy (2002)

    Tipul nou

    Cel mai fraier tip al scolii se satură să tot fie batjocura colegilor și astfel face în așa fel încât să fie exmatriculat. El va lua cursuri de "pregătire" de la un pușcăriaș și va apărea la o nouă școală într-o nouă postură de "alt om".

    Regia: Ed Decter
    8 1
    5.8
  • Boat Trip (2002)

    Călătoria cu barca

    Nădăjduind că o va uita pe fosta sa dragoste și va găsi pe altcineva, Jerry se îmbarcă alături de prietenul lui, Nick, într-o croazieră. Din păcate, cei doi ajung într-o croazieră pentru homosexuali și în final nu știu cum să scape de pe vapor.

    Regia: Mort Nathan
    16 1
    4.9
  • Tomcats (2001)

    Pariu riscant

    Michael Delaney, care cu ani in urma a pus "pariul burlaciei" cu prietenii sai, a rămas dator unui cazinou din Las Vegas la jocurile de noroc și are mare nevoie de bani. O singură persoană îi stă în cale… Kyle!

    Regia: Gregory Poirier
    5 0
    5.3
  • Road Trip (2000)

    O escapadă super

    Patru prieteni pleacă într-o călătorie de 1800 de mile pentru a recupera o casetă cu conținut compromițător ce a ajuns din greșeală pe mâinile unei femei.

    Regia: Todd Phillips
    14 1
    6.5
  • Chris Rock aduce umorul său aclamat de critici cu tematică de comentarii sociale în acest Special HBO, lăudându-și inteligența și înțelepciunea ascuțită cu privire la subiecte precum controlul armelor, președintele Clinton, homofobia, rasismul,...

    Regia: Keith Truesdell
    0 0
    8.0