Filmele cu Howard Hesseman

  • Howard Hesseman

    Howard Hesseman

    Data nașterii: 27.02.1940
    Decedat: 29.01.2022 (81 de ani)
  • Bigfoot (2012)

    Talpă mare

    Un mic orăsel începe să fie terorizat de către un monstru masiv, blănos, fioros și pus pe picior de război cu oamenii, celebrul Bigfoot. Însă acesta nu apare așa cum îl știm noi, ci sub forma unui monstru masiv capabil de lucruri teribile. Walt...

    Regia: Bruce Davison
    0 0
    2.5
  • All About Steve (2009)

    Totul despre Steve

    Dupa o intalnire cu Steve, cameraman la CNN, Mary e sigura ca si-a gasit perechea. Steve este obligat prin natura profesiei sa calatoreasca mult, asa ca Mary il urmareste in speranta ca il va face sa inteleaga ca sunt facuti unul pentru celalalt.

    Regia: Phil Traill
    11 1
    4.8
  • The Rocker (2008)

    Toba de rock

    Robert e un baterist care-si traieste visul pana ce este dat afara din trupa. Dupa 20 de ani, Robert afla ca trupa nepotul sau de liceu isi cauta baterist. Tinerii il iau in trupa, dandu-i sansa sa aspire din nou la titlul de star rock.

    Regia: Peter Cattaneo
    5 0
    6.2
  • Man About Town (2006)

    Bărbatul modern

    Povestea celui mai bun agent de la Hollywood, Jack Giamoro (Affleck). Jack pare să le aibă pe toate, dar asta până când lumea lui perfectă începe să se destrame.

    Regia: Mike Binder
    1 0
    5.5
  • About Schmidt (2002)

    Despre Schmidt

    Un agent de asigurari se trezeste ca pensionarea e mai dificila decat monotonia pe care a indurat-o mai bine de 40 de ani la serviciu. Atunci cand sotia-i moare brusc, Schmidt o ia razna. El spera sa se reconcilieze cu fiica instrainata.

    Regia: Alexander Payne
    20 1
    7.2
  • Gridlock'd (1997)

    Cand nimic nu merge bine

    Realitatile dure ale vietii dependentilor de droguri, prin prisma dorintei acestora de a se interna intr-un centru de reabilitare in care sa isi poata trata dependenta. Pentru ca totul sa se complice, un prieten de-al lor este ucis de traficanti

    Regia: Vondie Curtis-Hall
    14 5
    6.9
  • Murder in New Hampshire: The Pamela Smart Story (1991)

    Crimă în New Hampshire

    Film inspirat de o intamplare adevarata. Pamela Smart e o foarte tanara profesoara, cu un inceput de casnicie aproape perfect. Cel putin asta asa credeau familia si prietenii. Insa, la numai cateva luni de la casatorie, Pam il seduce pe unul...

    Regia: Joyce Chopra
    3 0
    5.8
  • Flight of the Navigator (1986)

    Zborul navigatorului

    David, in varsta de 12 ani, cade intr-o groapa si dispare de sub ochii fratelui sau de 8 ani. Dupa cateva minute, el reuseste sa iasa si se duce acasa. Dar acolo sta altcineva!

    Regia: Randal Kleiser
    15 0
    6.9
  • Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

    Academia de poliție: Prima lor atribuire

    Surprinzătorul succes de care s-a bucurat Police Academy i-a determinat pe producătorii săi să filmeze nu mai puțin de șase continuări ale acestei comedii spumoase, a cărei acțiune se desfășoară într-un oraș în care fărădelegea e la ea acasă.

    Regia: Jerry Paris, James Signorelli
    31 0
    5.8
  • Clifford Skridlow, onorabil profesor de literatură medievală, se trezește în postura insolită de "manager" a patru prostituate, al căror proxenet fugise din oraș de frica Mafiei.

    Regia: Michael Pressman
    7 0
    5.2
  • Regia: Alan Myerson, James Fargo
    20 2
    5.1
  • Ben este producătorul unui show de varietați care ar vrea să difuzeze un spectacol cu Lewis și Clark, doi comici care nu și-au vorbit de 20 de ani. Va reuși să îi convingă pe cei doi bătrâni să se reunească pentru acest spectacol?

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    5 0
    7.1