Filmele și serialele cu Hugh Grant

  • Hugh Grant

    Hugh Grant

    63 de ani
    Data nașterii: 09.09.1960
    Locul nașterii: London, England, UK
  • Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

    Dungeons & Dragons: Frăția hoților

    Trebuia să fie doar un simplu furt pe care Edgin (Chris Pine), războinica Holga (Michelle Rodriguez), magicianul Simon (Justice Smith) și falsificatorul Forge (Hugh Grant) îl fac pentru angajatorul lor dezgustător (Daisy Head). Dar în timpul...

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    237 35
    7.2
  • Operation Fortune: Ruse de guerre (2023)

    Operațiunea Fortune: Urzeala războiului

    Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe...

    Regia: Guy Ritchie
    276 39
    6.3
  • Death to 2021 (2021)

    Jos cu 2021!

    Regia: Josh Ruben, Jack Clough
    9 3
    6.3
  • Death to 2020 (2020)

    Jos cu 2020

    O trecere în revistă comică a evenimentelor anului 2020, pe care cu toții vrem să îl vedem sfârșit, realizată de cei mai slab informați analiști pe care i-ai ascultat vreodată.

    Regia: Al Campbell, Alice Mathias
    20 3
    6.8
  • The Undoing (2020)

    De la început

    Serialul o prezintă pe Grace Fraser, o terapeută de succes, pe soțul ei și fiul lor. Peste noapte, un abis se deschide în viețile lor aparent perfecte: o moarte violentă și un lanț de revelații teribile.

    Scenariul: David E. Kelley
    134 6
    7.4
  • The Gentlemen (2019)

    Gangsteri cu stil

    Faceți cunoștință cu Mickey, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează.

    Regia: Guy Ritchie
    266 22
    7.8
  • A Very English Scandal (2018)

    Un scandal britanic

    Finele anilor 60. Jeremy Thorpe, liderul Partidului Liberal, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Dar cât timp există Norman Scott, fostul său iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol.

    24 4
    7.7
  • Paddington 2 (2017)

    Paddington s-a integrat perfect în Windsor Gardens, unde dăruieşte tuturor fericire şi marmeladă. Ursuleţul găseşte o carte într-un anticariat şi ar vrea să o cumpere. Cartea este furată, iar pentru Paddington devine prioritară demascarea hoţului.

    Regia: Paul King
    99 5
    7.8
  • Florence Foster Jenkins (2016)

    Florence

    Filmul „Florence” prezintă incredibila poveste plină de emoţie, umor şi muzică, a unei excentrice moştenitoare americane, al cărei singur scop în viaţă este acela de a deveni o soprană celebră.

    Regia: Stephen Frears
    21 4
    6.8
  • The Man from U.N.C.L.E. (2015)

    Agentul de la U.N.C.L.E.

    La începutul anilor 1960, agentul CIA Napoleon Solo şi agentul KGB Illya Kuryakin participă la o misiune comună împotriva unei organizații criminale misterioase, care proliferează arme nucleare

    Regia: Guy Ritchie
    62 1
    7.2
  • The Rewrite (2014)

    Punct și de la capăt

    The Rewrite este povestea unui scenarist de la Hollywood care, deşi câştigător de Oscar, se află într-un impas în carieră. El decide să plece într-un orăşel pentru a preda scrierea creativă la colegiul local.

    Regia: Marc Lawrence
    13 1
    6.3
  • Cloud Atlas (2012)

    Atlasul norilor

    Cloud Atlas ne va purta în diferite epoci şi ţări, de la insulele Chatham de la jumătatea secolului 19 până într-un viitor îndepărtat, post-apocaliptic, pe urmele a şase reîncarnări ale aceluiaşi suflet.

    Regia: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    73 9
    7.4
  • The Pirates! Band of Misfits (2012)

    Pirații! O bandă de neisprăviți

    Piratul Căpitan este hotărât să câștige titlul de Piratul anului, dar pentru asta trebuie să le vină de hac marilor săi concurenți, Black Bellamy și Cutlass Liz.

    Regia: Peter Lord, Jeff Newitt
    6 1
    6.7
  • Did You Hear About the Morgans? (2009)

    Ce-o fi cu soții Morgan?

    Un cuplu de bogătași ajunge să se separe, dar cei doi trebuie să se reunească în urma unor circumstanțe neobișnuite. Martori ai unei crime, soții intră în programul de protecție a martorilor și trebuie să se mute într-un minuscul orășel Wyoming.

    Regia: Marc Lawrence
    7 0
    4.9
  • Music and Lyrics (2007)

    Muzica și versurile

    Un compozitor (Hugh Grant) are doar doua zile pentru a compune un hit pentru o noua senzatie a muzicii, una dintre admiratoarele sale. Desi nu a scris un vers in viata sa, el se pune pe treaba si este ajutat de o tanara femeie (Drew Barrymore).

    Regia: Marc Lawrence
    9 1
    6.5