Filmele și serialele cu Iain Armitage

  • Iain Armitage

    Iain Armitage

    15 de ani
    Data nașterii: 15.07.2008
    Locul nașterii: Georgia, USA
  • PAW Patrol: The Movie (2021)

    Patrula cățelușilor: Filmul

    Când Humdinger, cel mai mare rival al patrulei cățelușilor, devine primarul Orașului Aventurii și începe să provoace haos, Ryder și cățelușii eroici se pregătesc să-l înfrunte. În timp ce unul din căței trebuie să-și înfrunte trecutul din Orașul...

    Regia: Cal Brunker
    17 3
    6.1
  • Scoob! (2020)

    Scoob

    „Scoob!” este prima aventură animată de lungă durată a lui Scooby-Doo, care dezvăluie modul în care el și cel mai bun prieten al său, Shaggy, au devenit doi dintre cei mai iubiți demascatori de rău făcători din lume.

    Regia: Tony Cervone
    27 0
    5.6
  • I'm Not Here (2017)

    Nu sunt aici

    Steve începe să se întrebe ce anume l-a dus în punctul în care se află acum. Pe măsură ce se plimbă prin casa lui goală, își amintește cele mai importante momente din viața lui, cele mai mari greșeli și cele mai fericite perioade.

    Regia: Michelle Schumacher
    2 1
    5.6
  • The Glass Castle (2017)

    Castelul de sticlă

    O fetiță creste într-o familie disfuncțională de nomazi neconformiști, cu o mamă care este un artist excentric și un tată alcoolic, care alimenteaza imaginația copilului cu speranța ca ii poate distrage atentia de la sărăcia in care se zbat.

    Regia: Destin Daniel Cretton
    30 3
    7.1
  • Young Sheldon (2017)

    Tânărul Sheldon

    Sheldon Cooper, în vârstă de 9 ani, merge la liceu și încearcă să se adapteze, în timp ce familia și prietenii încearcă să facă față intelectului său cu totul unic.

    Scenariul: Chuck Lorre, Steven Molaro
    330 5
    7.6
  • Our Souls at Night (2017)

    Suflete în noapte

    Addie și Louis, doi vecini văduvi, încep să doarmă platonic în același pat pentru a-și alina singurătatea, și astfel prinde contur o poveste de iubire adevărată.

    Regia: Ritesh Batra
    54 4
    6.9
  • Big Little Lies (2017)

    Marile minciuni nevinovate

    Povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline, Celeste, o fostă avocată și Jane, o mamă singură.

    Scenariul: David E. Kelley
    146 4
    8.4