Filmele și serialele cu Iain De Caestecker

  • Iain De Caestecker

    Iain De Caestecker

    36 de ani
    Data nașterii: 29.12.1987
    Locul nașterii: Glasgow, Scotland, UK
  • The Winter King (2023)

    Regele iernii

    Un fost războinic devenit călugăr spune povestea lui Arthur, care devine lordul războiului, în ciuda ilegitimității tronului său.

    78 3
    5.9
  • Roadkill (2020)

    Țintă politică

    Viața lui Peter Laurence se destramă. Fără să se simtă vinovat sau să aibă remușcări, el încearcă să meargă înainte cu planurile lui în timp ce alții vor să-l distrugă. Va putea să treacă peste probleme pentru a câștiga premiul suprem?

    17 0
    6.8
  • Overlord (2018)

    Suzeranul

    Cu câteva ore înainte de debarcarea în Normandia, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată cu misiunea de a distruge un emițător radio. Soldații își unesc forțele cu o localnică pentru a distruge aparatul.

    Regia: Julius Avery
    171 24
    6.6
  • Lost River (2014)

    Râul pierdut

    Pe fundalul suprarealist al unui oraș care moare pe zi ce trece, Billy, mamă singură a doi copii, intră într-o lume macabră a imaginației în timp ce Bones, băiatul ei, descoperă un drum secret care conduce către un oraș scufundat.

    Regia: Ryan Gosling
    6 1
    5.7
  • In Fear (2013)

    De frică

    Tom şi Lucy au plecat la drum cu maşina, dar s-au rătăcit într-un labirint de drumuri desfundate de ţară. Automobilul ar trebui să îi ajute şi să îi protejeze (de ploaie, de frig etc.), însă ceva îi terorizează în interiorul maşinii, le...

    Regia: Jeremy Lovering
    1 2
    5.4
  • Agents of S.H.I.E.L.D. (2013)

    Agenții S.H.I.E.L.D.

    Coulson revine în organizația de apărare a legii și a ordinii S.H.I.E.L.D. El formează un mic, dar performant grup de agenți pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost încă clasificate și care se remarcă prin ceva inedit, straniu sau necunoscut.

    Scenariul: Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Joss Whedon
    1059 19
    7.5
  • Shell (2012)

    Shell este o tânără de 17 ani, care locuiește și lucrează la o stație de benzinărie, în peisajul trist al dealurilor scoțiene. Cu excepția clienților ocazionali ai benzinăriei, singura companie a lui Shell este tatăl său rezervat, Pete, căruia îi...

    Regia: Scott Graham
    0 1
    6.4
  • The Fades (2011)

    Scenariul: Jack Thorne
    3 0
    7.6