Filmele și serialele cu Ian Abercrombie

  • Ian Abercrombie

    Ian Abercrombie

    Data nașterii: 11.09.1934
    Decedat: 26.01.2012 (77 de ani)
  • Green Lantern: The Animated Series (2011)

    Lanterna Verde: Seria animată

    3 0
    8.0
  • Rango (2011)

    Un cameleon care se visează un erou ca-n filme se trezește pus în situația de a salva un orășel din Vestul sălbatic terorizat de bandiți și de a dovedi tuturor că poate fi la fel de curajos precum se visa.

    Regia: Gore Verbinski
    Oscar-uri:
    20 0
    7.3
  • Star Wars: The Clone Wars (2008)

    Star Wars: Războiul clonelor

    Fiul masivului Jabba the Hutt e prins și cei care trebuie să vadă cum și de ce sunt cavalerii Jedi Anakin Skywalker și Obi-Wan Kenobi. Cei doi, împreună cu maestrul Yoda, au de luptat împotriva rebelilor.

    Regia: Dave Filoni
    17 0
    5.9
  • Star Wars: The Clone Wars (2008)

    Star Wars: Războiul clonelor

    Armata Supremă a Republicii, condusă de Yoda, Mace Windu, Obi-Wan Kenobi și alți Cavaleri Jedi, purcede la lupta împotriva Noii Armate de Droizi a Separatiștilor

    Scenariul: George Lucas
    78 2
    8.4
  • Wizards of Waverly Place (2007)

    Magicienii din Waverly Place

    Serial de fantezie centrat pe o familie din New York care deţine un restaurant unde, în spatele "scenei", copiii pot face magie

    Scenariul: Todd J. Greenwald
    0 0
    6.9
  • Inland Empire (2006)

    Imperiul minții

    O actriță se pregătește pentru cel mai important rol al ei, dar, când se îndrăgostește de partenerului ei de pe marele ecran, își dă seama că viața ei începe să se asemene cu filmul în care joacă.

    Regia: David Lynch
    8 2
    6.8
  • Garfield: A Tail of Two Kitties (2006)

    Garfield 2: O poveste a două pisici

    Garfield, motanul preferat al Americii, vine in Europa! El va calatori peste lacul cel mare (alaturi de tovarasul sau canin, Odie) pentru a-i face o surpriza stapanului sau, Jon, aflat la Londra pentru a o cere in casatorie pe iubita lui.

    Regia: Tim Hill
    8 0
    5.0
  • Mousehunt (1997)

    Vânătoarea de șoareci

    Ernie si Lars Smuntz sunt doi frati care, dupa moartea tatalui lor, mostenesc o fabrica de sireturi si o casa de tara. Dupa ce se muta in noua locuinta, cei doi constata ca aceasta casa are o uriasa valoare arhitecturala si istorica.

    Regia: Gore Verbinski
    28 0
    6.5
  • In viitor, corporatiile s-au extins peste tot in lume si au interzis chiar si sexul. Un grup rebel de elevi de liceu incearca sa conceapa o modalitate de a se intoarce in trecut pentru a preveni si stopa astfel de situatii.

    Regia: David DeCoteau
    1 0
    4.1
  • Army of Darkness (1993)

    Armata întunericului

    Imbarcat in Oldsmobil-ul sau, an de fabricatie 1988, dotat cu o arma automata, un cablu electric si un manual de chimie din liceu, Ash aterizeaza chiar in mijlocul unui regat bizar, a carui existenta este amenintata de o armata a intunericului.

    Regia: Sam Raimi
    46 5
    7.4
  • Zandalee (1991)

    Plictisita de mariajul sau Thierry (Judge Reinhold) - un poet care a preluat conducerea corporatiei detinute de familia sa, abandonandu-si atat arta cat si sotia - Zandalee (Erika Anderson) se implica intr-o relatie pasionala si destructiva cu...

    Regia: Sam Pillsbury
    3 0
    4.3
  • Regia: David DeCoteau
    2 0
    5.9
  • Warlock (1989)

    Vrăjitorul

    În noaptea în care trebuia să fie spânzurat și ars pe rug în Bostonul puritan al secolului XVII, un vrăjitor este transportat 300 de ani în viitor, în Los Angeles-ul modern. Misiunea sa este distrugerea lumii.

    Regia: Steve Miner
    16 1
    6.2
  • Catacombs (1988)

    Atingerea diavolului

    O profesoara americana soseste intr-un lacas in care traiesc numai calugari. Unul dintre ei se opune prezentei sale acolo, din cauza unei povestiri pe care ceilalti o considera doar un mit: cu 400 de ani in urma, un demon a fost inchis in catacombe.

    Regia: David Schmoeller
    1 0
    4.6
  • Firewalker (1986)

    Paznicul muntelui de aur

    Max Donigan (Chuck Norris) spera ca poate da lovitura daca o convinge pe Patricia sa porneasca in cautarea unei vechi comori. Patricia are harta comorii, iar Max si prietenul sau, Leo, au forta si inteligenta necesare unui astfel de plan indraznet.

    Regia: J. Lee Thompson
    23 0
    5.1