Filmele și serialele cu Ian Holm

  • Ian Holm

    Ian Holm

    Data nașterii: 12.09.1931
    Decedat: 19.06.2020 (88 de ani)
  • 1066: The Battle for Middle Earth (2009)

    1066 AD: Invazia Angliei

    2 0
    6.3
  • Ratatouille (2007)

    Remy este un tanar soarece al carui vis este sa devina maestru bucatar. El nu e descurajat nici de piedicile pe care i le pune familia, nici de faptul ca gastronomia este o profesie care uraste soarecii prin excelenta.

    Regia: Brad Bird, Jan Pinkava
    Oscar-uri:
    48 1
    8.1
  • Renaissance (2006)

    Ilona este răpită. Încercările de a o găsi eșuează. Avalon, multinaționala pentru care lucreaza Ilona, încearcă să o găsească cu orice preț și îi cere ofițerului Karas, un controversat polițist, să preia cazul. Karas pornește după ea prin Paris.

    Regia: Christian Volckman
    7 0
    6.6
  • Chromophobia (2005)

    Cromofobia

    Când Trent, un remarcabil jurnalist de investigaţie, dă peste o informaţie care-l va transforma într-un star mediatic, onestitatea, loialitatea şi prietenia vor fi sacrificate pe altarul celebrităţii.

    Regia: Martha Fiennes
    3 0
    6.1
  • Regia: Mark Deeble, Victoria Stone
    0 0
    8.7
  • Strangers with Candy (2005)

    Anii de liceu... la vârsta a doua

    După o viață aventuroasă lipsită de moralitate, Jerri Blank se hotărăște să-și continue studiile începute în urmă cu 30 de ani. Eleva tomnatică se înscrie la liceu și ia totul de la capăt.

    Regia: Paul Dinello
    1 0
    5.9
  • Docudrama bazata pe experienta soldatilor insarcinati cu invadarea Frantei pe 6 iunie 1944, care ar fi trebuit sa aduca incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial...

    Regia: Richard Dale, Kim Bour, Pamela Gordon
    0 0
    7.1
  • Garden State (2004)

    Un actor ambitios care locuieste in Los Angeles a reusit sa evite mult timp sa mai mearga in orasul sau natal. Dar odata cu reintoarcerea sa in aceste locuri, jocul sortii i-o aduce pe Sam (Natalie Portman).

    Regia: Zach Braff
    4 0
    7.4
  • The Aviator (2004)

    Aviatorul

    De-abia ieșit din anii adolescenței, Howard Hughes ia decizia neconformistă de a cheltui averea moștenită din mica firmă a tatălui său, pentru a realiza un film de factură epică, redând o luptă aeriană din timpul Primului Război Mondial.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri: x 5
    47 3
    7.5
  • The Day After Tomorrow (2004)

    Unde vei fi poimâine?

    Când se desprinde o bucată din calota de gheata a Antarcticii, urmeaza o serie de fenomene meteorologice alarmante: peste Tokyo se abate grindina de marimea unui grapefruit, in Hawaii uragane nemaivazute, iar Los Angeles-ul este biciuit de tornade.

    Regia: Roland Emmerich
    92 1
    6.5
  • The Emperor's New Clothes (2001)

    Noile haine ale împăratului

    Filmul sugerează că Napoleon nu a murit, de fapt, în exil. Este povestea unei reţele secrete de loialişti care concep un plan ingenios: împăratul se va întoarce la Paris pentru a-şi recâştigă tronu, în timp ce o sosie a sa îi ia locul în exil.

    Regia: Alan Taylor
    2 1
    6.9
  • From Hell (2001)

    Din Iad

    Primul personaj celebru al secolului XX, Jack Spintecătorul rămâne cel mai enigmatic ucigaș în serie din istorie. În toamna anului 1888, la Londra, Jack Spintecătorul a comis cinci crime abominabile. El nu a fost prins niciodată.

    Regia: Albert Hughes, Allen Hughes
    28 2
    6.7
  • Beautiful Joe (2000)

    Joe cel frumos

    Hush (Sharon Stone), o superbă fată rea devenită escroacă, intră în belele cu mafia şi ajunge să apeleze la ajutorul lui Joe (Billy Connolly), un florar cumsecade.

    Regia: Stephen Metcalfe
    2 0
    5.6
  • The Miracle Maker (2000)

    Miracolele lui Iisus

    Regia: Derek W. Hayes, Stanislav M. Sokolov
    1 1
    7.1