Filmele și serialele cu Ian McKellen

 • Ian McKellen

  Ian McKellen

  85 de ani
  Data nașterii: 25.05.1939
  Locul nașterii: Burnley, Lancashire, England, UK
 • Ted (2024)

  Scenariul: Seth MacFarlane
  2 0
  7.9
 • Regia: Matthew Butler-Hart
  19 15
  4.0
 • Hating Peter Tatchell (2021)

  Controversatul Peter Tatchell

  Documentarul îl urmărește pe Peter Tatchell, activist pentru drepturile homosexualilor, din copilărie până la lupta pentru dreptate, cu controverse și tumult politic.

  Regia: Christopher Amos
  2 0
  7.6
 • The Good Liar (2019)

  Maestrul minciunilor

  Bătrânul escroc Roy Courtnay (McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Mirren) care a moștenit milioane de dolari. Însă, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica

  Regia: Bill Condon
  103 13
  6.7
 • All Is True (2018)

  Ultimul act

  Un portret al lui William Shakespeare în ultimii trei ani ai vieții lui când părăsește Londra și se întoarce la familia lui din Stratford. Filmul îl urmărește pe Shakespeare care încearcă să repare relațiile cu soția și fiicele lui.

  Regia: Kenneth Branagh
  24 4
  6.3
 • The Untold Tales of Armistead Maupin (2017)

  Poveștile neștiute ale lui Armistead Maupin

  Documentarul urmărește viața lui Armistead Maupin, autorul seriei de romane „Tales of the City”, de la originile conservatoare până la ascensiunea sa ca activist LGBT.

  Regia: Jennifer M. Kroot, Bill Weber
  0 0
  7.6
 • Animal Crackers (2017)

  Salvați de Crănțănei

  O aventură cu adevărat magică! O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți cu animale ca să împiedice preluarea unui circ de către unchiul diabolic Horatio P. Huntington.

  Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro
  18 2
  5.8
 • Beauty and the Beast (2017)

  Frumoasa și Bestia

  Belle este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei. În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei.

  Regia: Bill Condon
  212 27
  7.1
 • The Dresser (2015)

  Garderobierul

  Filmul spune povestea amuzantă și emoționantă a unei seri fatidice din timpul celui de-al Doilea Război Mondial când mai mulți actori pregătesc piesa lui Shakespeare “Regele Lear”.

  Regia: Richard Eyre
  3 0
  6.7
 • Mr. Holmes (2015)

  Dl. Holmes

  Filmările se concentrează pe un bătrân Sherlock (de 93 de ani), retras de mult din activitate, care își rememorează viața și insistă pe un caz nerezolvat în care a fost implicată o frumoasă femeie

  Regia: Bill Condon
  10 0
  6.8
 • The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

  Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri

  Bilbo, Thorin și gnomii au reușit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuși ei să-l învingă pe dragon? Și, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta amenințare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

  Regia: Peter Jackson
  194 2
  7.4
 • X-Men: Days of Future Past (2014)

  X-Men: Viitorul este trecut

  Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

  Regia: Bryan Singer
  118 1
  7.9
 • The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

  Hobbitul: Dezolarea lui Smaug

  Aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf și cei 13 pitici, conduși de Thorin Oakenshield, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor.

  Regia: Peter Jackson
  183 2
  7.8
 • Vicious (2013)

  Scenariul: Gary Janetti, Mark Ravenhill
  2 0
  8.1
 • The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

  Hobbitul: O călătorie neașteptată

  Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.

  Regia: Peter Jackson
  170 2
  7.8