Filmele și serialele cu Ian McShane

 • Ian McShane

  Ian McShane

  81 de ani
  Data nașterii: 29.09.1942
  Locul nașterii: Blackburn, Lancashire, England, UK
 • John Wick: Chapter 4 (2023)

  John Wick: Capitolul 4

  John Wick (Keanu Reeves) își înfruntă cei mai periculoși adversari de până acum în al patrulea capitol al seriei. Pe măsură ce crește prețul pe capul lui, Wick își duce lupta împotriva celor din Masa Aleșilor la nivel mondial, în timp ce îi caută...

  Regia: Chad Stahelski
  274 33
  7.8
 • My Father's Dragon (2022)

  Dragonul tatălui meu

  Încercând să facă față unei mutări la oraș împreună cu mama lui, Elmer fuge în căutarea Insulei Sălbatice și a unui tânăr dragon care așteaptă să fie salvat. Aventurile îi scot în cale bestii feroce, o insulă misterioasă și o prietenie pe viață.

  Regia: Nora Twomey
  2 0
  6.5
 • Deadwood: The Movie (2019)

  Lemnul Mort

  Personajele inconfundabile din apreciatul serial HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

  Regia: Daniel Minahan
  50 7
  7.4
 • Hellboy (2019)

  Băiatul Iadului

  Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă periculoasă și sângeroasă, care poate să provoace chiar și sfârșitul lumii

  Regia: Neil Marshall
  232 36
  5.2
 • John Wick: Chapter 3 (2019)

  John Wick 3: Război total

  Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

  Regia: Chad Stahelski
  439 52
  7.4
 • Jawbone (2017)

  Balada lui Jimmy McCabe

  Fost campion de box la juniori, Jimmy McCabe a apucat-o pe căi greşite, ajungând alcoolic şi depresiv. Înainte de a se autodistruge definitiv, bărbatul se agaţă de singura familie care i-a mai rămas...

  Regia: Thomas Napper
  4 1
  6.4
 • Pottersville (2017)

  Alcoolul îl face pe un localnic să se îmbrace în gorilă și să fie confundat cu Bigfoot, atrăgând atenția presei și dolarii turiștilor în micul și anonimul său orășel.

  Regia: Seth Henrikson
  20 5
  5.4
 • American Gods (2017)

  Zei Americani

  Cu puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat.

  Scenariul: Bryan Fuller, Michael Green
  311 29
  7.6
 • John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick: Capitolul 2

  Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

  Regia: Chad Stahelski
  582 46
  7.4
 • Regia: Khurram Alavi, Ayman Jamal
  18 0
  7.6
 • The Hollow Point (2016)

  Capăt de drum

  Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

  Regia: Gonzalo López-Gallego
  15 1
  5.4
 • El nino (2014)

  In Strâmtoarea Gibraltar, trei tineri, El Nino, Halil și El Compi, sunt deciși să facă bani rapid din trafic de droguri. Planul lor este să treacă cu barca dinspre Africa o cantitate cât mai mare de droguri în Europa. Polițistul Jesus se află pe...

  Regia: Daniel Monzón
  1 0
  6.4
 • John Wick (2014)

  John Wick este o poveste de răzbunare și pocăință care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internațional pentru cel mai bun cascador).

  Regia: David Leitch, Chad Stahelski
  258 6
  7.4
 • Hercules (2014)

  Hercule

  Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba bogaților. Dar când mărinimosul conducător al Traciei îi cere ajutorul, Hercule vede în ast ocazia de a face ca binele să triumfe

  Regia: Brett Ratner
  84 1
  6.0
 • Cuban Fury (2014)

  Cucerește-o cu salsa!

  În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună cucerește-o cu salsa!

  Regia: James Griffiths
  5 0
  6.2