Filmele și serialele cu Ian McShane

 • Ian McShane

  Ian McShane

  79 de ani
  Data nașterii: 29.09.1942
  Locul nașterii: Blackburn, Lancashire, England, UK
 • Deadwood: The Movie (2019)

  Lemnul Mort

  Personajele inconfundabile din apreciatul serial HBO revin după 10 ani ca să sărbătorească statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechi răni sunt redeschise.

  Regia: Daniel Minahan
  47 7
  7.4
 • Hellboy (2019)

  Băiatul Iadului

  Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă periculoasă și sângeroasă, care poate să provoace chiar și sfârșitul lumii

  Regia: Neil Marshall
  220 36
  5.2
 • John Wick: Chapter 3 (2019)

  John Wick 3: Război total

  Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui.

  Regia: Chad Stahelski
  392 50
  7.4
 • Jawbone (2017)

  Balada lui Jimmy McCabe

  Fost campion de box la juniori, Jimmy McCabe a apucat-o pe căi greşite, ajungând alcoolic şi depresiv. Înainte de a se autodistruge definitiv, bărbatul se agaţă de singura familie care i-a mai rămas...

  Regia: Thomas Napper
  4 1
  6.5
 • Pottersville (2017)

  Regia: Seth Henrikson
  20 5
  5.4
 • American Gods (2017)

  Zei Americani

  Cu puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat.

  Scenariul: Bryan Fuller, Michael Green
  305 28
  7.7
 • John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick: Capitolul 2

  Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

  Regia: Chad Stahelski
  536 46
  7.5
 • Regia: Khurram Alavi, Ayman Jamal
  17 0
  7.8
 • The Man on Carrion Road (2016)

  Capat de drum

  Seriful unui oraș mic situat pe granița SUA cu Mexic investighează o afacere a unui cartel de droguri care s-a sfarsit prost.

  Regia: Gonzalo López-Gallego
  15 1
  5.4
 • El nino (2014)

  In Strâmtoarea Gibraltar, trei tineri, El Nino, Halil și El Compi, sunt deciși să facă bani rapid din trafic de droguri. Planul lor este să treacă cu barca dinspre Africa o cantitate cât mai mare de droguri în Europa. Polițistul Jesus se află pe...

  Regia: Daniel Monzón
  0 0
  6.4
 • John Wick (2014)

  John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (premiul internaţional pentru cel mai bun cascador).

  Regia: David Leitch, Chad Stahelski
  210 5
  7.4
 • Hercules (2014)

  Hercule

  Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba bogaților. Dar când mărinimosul conducător al Traciei îi cere ajutorul, Hercule vede în ast ocazia de a face ca binele să triumfe

  Regia: Brett Ratner
  74 1
  6.0
 • Cuban Fury (2014)

  Cucerește-o cu salsa!

  În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună cucerește-o cu salsa!

  Regia: James Griffiths
  4 0
  6.2
 • Jack the Giant Slayer (2013)

  Jack și uriașii

  Când o prințesă este răpită, pacea dintre regatul oamenilor și cel al giganților este distrusă. Jack, un tânăr fermier, are ocazia de a conduce o periculoasă expediție în inima regatului giganților pentru a o salva.

  Regia: Bryan Singer
  35 1
  6.2
 • Snow White and the Huntsman (2012)

  Albă ca zăpada și războinicul vânător

  În basm, Regina cea Rea îi ordonă vanatorului să o ducă pe Albă ca Zăpada în pădure și să o omoare, dar vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului acesta acționează ca un mentor, învățând-o pe fata să se lupte și să supraviețuiască.

  Regia: Rupert Sanders
  65 1
  6.1