Filmele și serialele cu Ice Cube

  • Ice Cube

    Ice Cube

    54 de ani
    Data nașterii: 15.06.1969
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • The High Note (2020)

    Nota înaltă

    Amplasată în lumea orbitoare a scenei muzicale din Los Angeles, vine povestea lui Grace Davis, superstar al cărei talent și ego au atins cote incredibile. Maggie este asistenta personală suprasolicitată a lui Grace, care este blocată să facă...

    Regia: Nisha Ganatra
    29 4
    6.4
  • Regizorul Allen Hughes urmărește ascensiunea legendarilor muzicieni Dr. Dre și Jimmy Iovine, consemnându-le colaborarea de pionierat în domeniu.

    2 0
    8.5
  • Fist Fight (2017)

    Hai să ne batem

    Ice Cube şi Charlie Day sunt doi profesori de liceu pregătiţi să-şi rezolve cu pumnul problemele din cancelarie, în comedia „Hai să ne batem”.

    Regia: Richie Keen
    98 25
    5.6
  • xXx: Return of Xander Cage (2017)

    Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage

    Când mai mulți mercenari fură o armă hi-tech, lumea are nevoie de spionul Xander Cage. Recrutat din nou, Xander conduce o echipă de oameni dependenți de adrenalină ca să salveze planeta.

    Regia: D. J. Caruso
    326 48
    5.2
  • Barbershop: The Next Cut (2016)

    Frizeria 3

    Au trecut 10 ani de la ultima programare făcută la salonul lui Calvin. El și vechea echipă, inclusiv Eddie, practică aceeași meserie, chiar în același loc. Frizeria a suferit, însă, schimbări. Cea mai vizibilă este intrarea femeilor în echipă.

    Regia: Malcolm D. Lee
    11 4
    5.9
  • Ride Along 2 (2016)

    Un polițist și trei sferturi!

    Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

    Regia: Tim Story
    45 1
    5.9
  • The Book of Life (2014)

    Cartea vieții

    Filmul este descris drept o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, plasată de această dată timpul sărbătorii Zilei Morților. Scenariul îl are în centru pe Manolo, un tânăr chinuit atât de dorința de a împlini așteptările

    Regia: Jorge R. Gutierrez
    21 1
    7.2
  • 22 Jump Street (2014)

    O altă adresă de pomină

    Pe Schmidt și Jenko îi așteaptă noi încercări. Vor trebui să lucreze sub acoperire într-un colegiu. Când Jenko își întâlnește perechea, iar Schmidt reușește să se infiltreze în boema artistică a facultății, parteneriatul lor va începe să scârțâie.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    38 5
    7.0
  • Ride Along (2014)

    Un polițist și jumătate

    Un tip căruia-i turuie gura continuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, poliţist. Odată ce acesta acceptă, va fi necesar să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lor.

    Regia: Tim Story
    40 2
    6.1
  • 21 Jump Street (2012)

    O adresă de pomină

    Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) au devenit prieteni în timpul cursurilor de la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni, ei au șansa să avanseze acum că sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street.

    Regia: Phil Lord, Christopher Miller
    42 1
    7.2
  • Lottery Ticket (2010)

    Biletul de loterie

    Kevin este un tânăr care-şi trăieşte visul, dar care trebuie să supravieţuiască un întreg sfârşit de săptămână în preajma vecinilor săi oportunişti care tocmai au aflat că deţine un bilet de loterie câştigător, în valoare de 370 milioane de dolari

    Regia: Erik White
    2 0
    5.0
  • Are We There Yet? (2010)

    Mai e mult până ajungem?

    Scenariul: Ali LeRoi
    0 0
    5.5
  • In Janky Promoters este vorba despre o echipa de promoteri, care au sansa mareata de a avea ca si client un artist hip hop de notorietate. Cei doi nu sunt pregatiti pentru o asemenea provocare, si totul merge cum nu se poate mai prost.

    Regia: Marcus Raboy
    0 0
    5.1
  • The Longshots (2008)

    Nicio șansă

    Povestea adevarata a Jasminei Plummer care, la numai 11 ani, a devenit primul participant de sex feminin din istoria campionatului de fotbal american Pop Warner...

    Regia: Fred Durst
    4 0
    5.6
  • First Sunday (2008)

    O duminică de pomină

    Doi infractori nu foarte inteligenti au geniala idee de a lua ostatici un grup de credinciosi, aflat in biserica pe care cei doi vor sa o jefuiasca.

    Regia: David E. Talbert
    3 0
    4.6