Filmele și serialele cu Igor Jijikine

  • Igor Jijikine

    Igor Jijikine

    58 de ani
    Data nașterii: 08.10.1965
    Locul nașterii: Moscow, RSFSR, USSR
  • Kompromat (2022)

    Un diplomat francez care lucrează în Siberia este arestat pentru deținerea de pornografie infantilă și aruncat în închisoare. Inspirat din fapte reale, filmul urmărește încercările eroului de a evada, în condițiile în care guvernul propriei țări...

    Regia: Jérôme Salle
    21 3
    6.4
  • Iron Mask (2019)

    Stabilit în secolul al XVIII-lea, filmul urmărește explorările continue ale cartografului Jonathan Green, în timp ce se angajează într-o călătorie științifică și supranaturală, care îl conduce din Anglia în China.

    Regia: Oleg Stepchenko
    119 14
    4.7
  • Regia: Egor Baranov
    2 1
    5.9
  • Silver Spoon (2014)

    9 0
    7.6
  • Forbidden Empire (2014)

    Tărâmul interzis

    Filmul se bazează pe scrieri inițiale ale romanului "Viy" (Вий) scris de Nikolai Gogol. Acțiunea se desfășoară la începutul secolului al XVIII-lea și este relatată de cartograful Jonathan Greene (Jason Flemyng)

    Regia: Oleg Stepchenko
    23 3
    5.2
  • Safe (2012)

    În siguranță

    După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

    Regia: Boaz Yakin
    62 1
    6.5
  • Regia: Ted Fox, Richard Styles
    1 0
    2.8
  • Shadows in Paradise (2010)

    Misiune în Paradis

    În timpul unei operaţiuni de salvare în Irak, Max Forrester, membru al Forţelor Speciale, este devastat de dispariţia frumoasei locotenent Sasha Villanoff care se întâmplă să-i fie logodnică. Doi ani mai târziu, află că Sasha e Insula Paradisului.

    Regia: J. Stephen Maunder
    3 0
    3.4
  • Driven to Kill (2009)

    Silit să ucidă

    Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viața din sânul mafiei și a devenit scriitor de romane. Când fiica lui urmează să se căsătorească cu fiul unui vechi inamic de-al lui, Ruslan caută o soluție la această problemă.

    Regia: Jeff King
    12 0
    4.9
  • Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

    Indiana Jones si Regatul craniului de cristal

    Indiana Jones porneste in cautarea unui misterios craniu de cristal, pe care il vor si conducatorii armatei sovietice. Acestia o rapesc pe fosta iubita a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneste intr-o calatorie pe mai multe continente.

    Regia: Steven Spielberg
    115 0
    6.2
  • Target (2004)

    Ținta

    Baldwin este Charlie Snow, un tragator de elita care lucreaza pentru guvernul american. Dupa ce Charlie reuseste sa salveze o misiune in Turcia si impiedica lansarea unor rachete spre teritoriul american, el se intoarce la L.A. Din nefericire...

    Regia: William Webb
    0 0
    2.7
  • Blood Work (2002)

    Legătură de sânge

    Inca nerecuperat pe de-a intregul dupa un transplant de inima, un psiholog al FBI-ului iesit la pensie, trebuie sa se intoarca "pe teren" atunci cand analiza propriului sange ii ofera noi dovezi care pot ajuta la prinderea unui criminal in serie.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.4