Filmele și serialele cu Iko Uwais

  • Iko Uwais

    Iko Uwais

    41 de ani
    Data nașterii: 12.02.1983
    Locul nașterii: Jakarta, Indonesia
  • Expend4bles (2023)

    Expendables 4: Eroi de sacrificiu

    Eroii de sacrificiu se așează, din nou, în formație de luptă. De data asta au de înfruntat un traficant de arme care are sub comandă o uriașă armată privată.

    Regia: Scott Waugh
    163 16
    4.8
  • Fistful of Vengeance (2022)

    Pumnii răzbunării

    Superasasinul Kai urmărește o criminală până în Bangkok, unde un act de răzbunare se transformă într-o luptă pentru a salva lumea de o amenințare străveche.

    Regia: Roel Reiné
    53 11
    4.4
  • Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021)

    G.I. Joe: Snake Eyes

    G.I. Joe: Snake Eyes îl are ca protagonist pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului.

    Regia: Robert Schwentke
    176 17
    5.4
  • Stuber (2019)

    Stuber: Detectiv de nevoie

    Atunci când Stu, șofer Uber, preia un pasager care se dovedește a fi un polițist aflat pe urmele unui ucigaș, el se regăsește într-o situație dificilă și încearcă cu disperare să fie curajos, să rămână în viață și să-și păstreze rating-ul de 5 stele.

    Regia: Michael Dowse
    140 11
    6.2
  • Wu Assassins (2019)

    Asasinii Wu

    În San Francisco, un bucătar ca oricare altul este ales ca ultim asasin dintr-o lungă dinastie pentru a nu lăsa misticele puteri Wu pe mâini criminale.

    Scenariul: Tony Krantz, John Wirth
    44 7
    6.4
  • Triple Threat (2019)

    Triplu atac

    Când intenția fiicei unui miliardar de a da jos un sindicat major o face tinta unui grup de asasini profesioniști, o echipă de mercenari trebuie să îi oprească înainte să o omoare.

    Regia: Jesse V. Johnson
    127 21
    5.6
  • Mile 22 (2018)

    Mile 22: Misiune secretă

    O echipă de paramilitari trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială

    Regia: Peter Berg
    375 51
    6.1
  • The Night Comes for Us (2018)

    În umbra nopții

    După ce cruță viața unei fete în timpul unui masacru, un asasin de elită al Triadei devine ținta unui grup de gangsteri nemiloși.

    Regia: Timo Tjahjanto
    42 18
    6.9
  • Beyond Skyline (2017)

    Dincolo de Orizont

    Continuare a thriller-ului SF Skyline, din 2010, Dincolo de orizont ni-l prezintă pe Mark, un polițist al naibii de dur, care pornește în misiunea extrem de periculoasă de a-și elibera fiul de pe o navă de război extraterestră.

    Regia: Liam O'Donnell
    194 48
    5.3
  • Headshot (2016)

    Uwais este Ishmael, un tânăr care se trezește pe o plajă, fără memorie și cu răni puternice la cap. Pe măsură ce este îngrijit de o tânără și frumoasă doctoriță, amintirile lui Ishmael încep să revină și să îl chinuie. Apoi... violența se instalează.

    Regia: Kimo Stamboel, Timo Tjahjanto
    46 15
    6.3
  • The Raid 2 (2014)

    Raidul 2

    Sequel-ul lui Raid se petrece într-o închisoare. Dacă Rama, personajul principal, jucat de Iko Uwais, este doar un deținut sau un polițist sub acoperire, este încă neclar, un sinopsis oficial nefiind încă furnizat publicității. Filmat în Indonezia

    Regia: Gareth Evans
    40 2
    7.9
  • The Raid: Redemption (2011)

    Raidul

    Un detașament SWAT devine prozonier într-o clădire turn controlată de un gangster dement și de armata lui de borfași și ucigași

    Regia: Gareth Evans
    50 2
    7.6
  • Merantau (2009)

    Ultima luptă

    Yuta, un maestru in arta Silat, pleaca de acasa pentru a-si imbogati experienta si, mai ales, pentru a afla ce este succesul, conform traditiei Merantau. Descopera insa curand ca strazile Jakartei nu se compara cu micul sat de unde provine el.

    Regia: Gareth Evans
    10 0
    6.7