Filmele cu Ildikó Bánsági

  • Ildikó Bánsági

    Ildikó Bánsági

    76 de ani
    Data nașterii: 19.10.1947
    Locul nașterii: Budapest, Hungary
  • Children of Glory (2006)

    Drumul spre glorie

    Drumul spre glorie documenteaza eroismul ungurilor in perioada revolutiei, din 1956, ce a avut loc la Budapesta... si la jocurile olimpice de la Melbourn, Australia. In timp ce tancurile rusesti calcau teritoriul Ungariei, echipa ungara de polo...

    Regia: Krisztina Goda
    2 0
    6.9
  • Hanussen (1988)

    Austriacul Klaus Schneider posedă puteri de empatie și de clarviziune. El iși schimbă numele în Eric Jan Hanussen și pleacă la Berlin, ca hipnotizator și clarvăzător in spectacole. El spune mereu adevărul, ceea ce îl aduce în atenția naziștilor...

    Regia: István Szalai
    1 0
    7.2
  • Diary for My Children (1984)

    Jurnal pentru copiii mei

    Un avion parasuteaza cativa membri ai Partidului Comunist Maghiar in Uniunea Sovietica. Printre ei se afla o orfana – Juli, pe care o asteapta o femeie, veteran revolutionar, care vrea s-o adopte.

    Regia: Márta Mészáros
    3 0
    7.4
  • Mephisto (1981)

    Mefisto

    Germania, anii '30. Hendrik își împlinește visul cel mai de preț: să-l joace pe Mefisto în Faust. Succesul îi domină gândurile și timpul, așa că nu își dă seama că se dedică tot mai mult cauzei naziste. Curând prietenii săi evrei încep să dispară.

    Regia: István Szalai
    Oscar-uri:
    2 1
    7.7
  • Confidence (1980)

    Incredere

    Actiunea filmului e plasata in Ungaria, in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial. Pentru a scapa de nazisti, o femeie si un barbat, casatoriti fiecare cu cate un alt partener, vor sa treaca in ochii celorlalti drept sot si sotie.

    Regia: István Szalai
    1 1
    7.5