Filmele și serialele cu Imelda Staunton

  • Imelda Staunton

    Imelda Staunton

    68 de ani
    Data nașterii: 09.01.1956
    Locul nașterii: Archway, London, England, UK
  • Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023)

    Evadare din coteț: Chicken Nugget

    O gașcă de pui neînfricați se unește pentru a salva neamul aviar de o nouă amenințare: o fermă din apropiere care pune la cale ceva suspect.

    Regia: Sam Fell
    6 1
    6.4
  • Downton Abbey: A New Era (2022)

    Downton Abbey: O nouă eră

    O nouă eră. Revenirea mult-așteptată în cinematografe a fenomenului global reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate, dar nu mai puțin grandioase, în sudul Franței pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa...

    Regia: Simon Curtis
    49 5
    7.4
  • Scenariul: Sarah Williams
    3 0
    7.1
  • Amulet (2020)

    Fostul soldat Tomas este unul dintre mulții oameni fără adăpost ai Londrei. Norocul dă peste el când o tânără și mama ei muribundă îi oferă un acoperiș, alături de ele, într-o casă cam dărăpănată și tenebroasă. Ceva este totuși în neregulă.

    Regia: Romola Garai
    9 0
    4.9
  • Paddington 2 (2017)

    Paddington s-a integrat perfect în Windsor Gardens, unde dăruieşte tuturor fericire şi marmeladă. Ursuleţul găseşte o carte într-un anticariat şi ar vrea să o cumpere. Cartea este furată, iar pentru Paddington devine prioritară demascarea hoţului.

    Regia: Paul King
    99 5
    7.8
  • The Crown (2016)

    Seria originală Netflix The Crown (Coroana) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a (Claire Foy) ca proaspăt căsătorită în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.

    Scenariul: Peter Morgan
    234 8
    8.6
  • Paddington (2014)

    Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei.

    Regia: Paul King
    46 3
    7.3
  • Pride (2014)

    Mândria

    Margaret Tatcher este la putere și Uniunea Națională a Lucrătorilor în Mină este în grevă. La marșul Gay Pride din Londra, un grup de activiști gay decide să strângă bani pentru a ajuta familiile minerilor aflați în grevă. Dar există o problemă.

    Regia: Matthew Warchus
    3 0
    7.8
  • Maleficent (2014)

    Frumoasa Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o trădare face inima zânei să se transforme în piatră.

    Regia: Robert Stromberg
    158 12
    6.9
  • The Girl (2012)

    Fata

    Regia: Julian Jarrold
    1 0
    6.2
  • The Pirates! Band of Misfits (2012)

    Pirații! O bandă de neisprăviți

    Piratul Căpitan este hotărât să câștige titlul de Piratul anului, dar pentru asta trebuie să le vină de hac marilor săi concurenți, Black Bellamy și Cutlass Liz.

    Regia: Peter Lord, Jeff Newitt
    6 1
    6.7
  • The Awakening (2011)

    Trezirea

    Acțiunea filmului este plasată în anul 1921. Obsedată de moartea logodnicului ei, Florence Cathcart își petrece timpul demitizând încercările unora de a pretinde că există fenomene supranaturale.

    Regia: Nick Murphy
    12 1
    6.4
  • Arthur Christmas (2011)

    Marea cursă de Crăciun

    Polul Nord e în mare fierbere: Moș Crăciun a investit mult în tehnologie pentru ca toate operațiunile de distribuire a cadourilor să meargă ca unse... Hm, oare chiar așa se va întâmpla?

    Regia: Barry Cook, Sarah Smith
    12 2
    7.1
  • Another Year (2010)

    Un an din viață

    Doi soți care au reușit să rămână fericiți împreună și în toamna vieții sunt înconjurați pe parcursul celor patru anotimpuri ale unui an obișnuit de prieteni, colegi și rude, cu toții afectați într-o mai mică sau mai mare măsură de probleme

    Regia: Mike Leigh
    2 0
    7.4