Filmele cu Ingrid Torrance

  • Ingrid Torrance

    Ingrid Torrance

    54 de ani
    Data nașterii: 29.12.1969
    Locul nașterii: New Westminster, British Columbia, Canada
  • Ice Twisters (2009)

    Tornade înghețate

    Un excentric scriitor SF declanşază o catastrofă mondială când proiectul Rain Dance, încercarea lui de a controla vremea, eşuează spectaculos.

    Regia: Steven R. Monroe
    1 1
    4.1
  • Driven to Kill (2009)

    Silit să ucidă

    Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viața din sânul mafiei și a devenit scriitor de romane. Când fiica lui urmează să se căsătorească cu fiul unui vechi inamic de-al lui, Ruslan caută o soluție la această problemă.

    Regia: Jeff King
    12 0
    4.9
  • Impulse (2008)

    Impuls

    Claire e o femeie frumoasa, dornica sa starneasca dorinta sotului sau. Dupa ce nascoceste un rol fictiv, o inocenta senzuala care cauta un barbat în stare de orice pentru a o poseda, pregateste momeala si barbatul îi cade în plasa...

    Regia: Charlie Ganis
    6 1
    4.7
  • Home by Christmas (2006)

    Crăciunul împreună

    Julie are o familie fericita alaturi de sotul ei si de cei doi copii. Viata perfecta de care s-a bucurat timp de 21 de ani este data peste cap atunci cand sotul ei o paraseste pentru o femeie mult mai tanara.

    Regia: Gail Harvey
    4 0
    6.3
  • Under the Mistletoe (2006)

    Un tătic de Crăciun

    Susan si Tom Chandler sunt un cuplu foarte indragostit, care abia asteapta sa-si petreaca vacanta de iarna alaturi de fiul lor, Jonathan. In timp ce se intorceau acasa cu bradul de Craciun, cei doi au un accident si Tom moare. Susan nu realizeaza...

    Regia: George Mendeluk
    0 0
    5.8
  • Criminal Intent (2005)

    Intenții criminale

    Acuzat de omorarea fostei sale sotii, bogatul bancher Devon Major o solicita ca aparator chiar pe Susan Grace, avocata care a reprezentat-o pe sotia sa in procesul de divort.

    Regia: George Erschbamer
    0 0
    5.1