Filmele și serialele cu Ingvar E. Sigurðsson

  • Ingvar E. Sigurðsson

    Ingvar E. Sigurðsson

    60 de ani
    Data nașterii: 22.11.1963
    Locul nașterii: Reykjavík, Iceland
  • Godland (2022)

    Tărâmul Domnului

    Regia: Hlynur Pálmason
    9 0
    7.2
  • Lamb (2021)

    Regia: Valdimar Jóhannsson
    19 6
    6.3
  • Katla (2021)

    Erupția catastrofică a vulcanului subglaciar Katla dă peste cap o comunitate din apropiere atunci când misterele încep să răsară de sub gheață.

    Scenariul: Baltasar Kormákur, Sigurjón Kjartansson
    24 1
    7.0
  • A White, White Day (2019)

    Alb nesfârșit

    Într-un orășel islandez izolat, un polițist în rezervă începe să suspecteze un localnic că a avut o aventură cu soția sa înainte ca aceasta să moară într-un accident de mașină.

    Regia: Hlynur Pálmason
    4 1
    6.6
  • Vultures (2018)

    Vargu

    Regia: Börkur Sigþórsson
    0 0
    6.1
  • The Oath (2016)

    Jurământul

    Când fiica înstrăinată a unui respectat medic din Reykjavik îl prezintă familiei pe iubitul ei periculos și manipulator, traficant de droguri, tatăl ei începe să-și piardă controlul și, în cele din urmă, ia decizii disperate pentru salvarea familiei.

    Regia: Baltasar Kormákur
    6 0
    6.4
  • The Disappearing Illusionist (2015)

    Iluzionistul care se face nevăzut

    Iluzionistul Dirk Ohm se implică în căutarea unei femei dintr-un mic oraș din nordul Norvegiei. În timp ce locuitorii o caută în împrejurimi, el își are fantezii cu fata și începe să se îndrăgostească de ea.

    Regia: Bobbie Peers
    1 0
    5.5
  • Trapped (2015)

    Fantomele fiordului

    Un tors uman este găsit în plasele de pescuit ale unei bărci în portul unui mic oraș Islandez. Șeful poliției locale conduce investigația și așteaptă întăriri de la Reykjavík, însă o furtună năprasnică blochează accesul în mica localitate.

    Scenariul: Baltasar Kormákur
    29 4
    8.0
  • Of Horses and Men (2013)

    Despre oameni și cai

    Kolbeinn o iubește pe Solveig și Solveig îl iubește pe Kolbeinn, dar Kolbeinn o iubește și pe lumina ochilor săi, iapa Grana. Grana este obsedată de armăsarul Brunn. Se apropie primăvara și întreaga comunitate urmărește povestea de dragoste....

    Regia: Benedikt Erlingsson
    2 0
    6.8
  • Metalhead (2013)

    Dupa moartea fratelui ei Hera decide sa devina la fel ca el, o fana a genului muzical metal. Isi incendiaza lucrurile care nu au legatura cu cultura rock si porneste intr-o calatorie spre a deveni o adevarata metalista.

    Regia: Ragnar Bragason
    1 0
    7.0
  • City State (2011)

    Pierderea

    Un imigrant jură răzbunare după ce soția lui pierde sarcina ca urmare a unui atac pus la cale de un sindicat criminal. El va face echipă cu un comandat de poliție corupt, o polițistă cu probleme și un șef mafiot care se află pe marginea prăpastiei.

    Regia: Olaf de Fleur Johannesson
    0 1
    5.6
  • Jar City (2006)

    Sânge contaminat

    Un politist pe cale sa se retraga incearca sa rezolve cazul uciderii recente a unei fetite. Ciudatenia povestii vine din asemanarea cazului cu o crima comisa cu mai mult de 30 de ani in urma.

    Regia: Baltasar Kormákur
    2 0
    6.8
  • Beowulf & Grendel (2005)

    Beowulf - legenda vikingilor

    In regatul danez, intr-o perioada in care numerosii zei ai nordului incep sa cedeze teren in fata unuia singur, Christos, un cavaler fidel regelui sau este trimis sa omoare un monstru, Grendel.

    Regia: Sturla Gunnarsson
    19 0
    5.8