Filmele și serialele cu Isaac Hayes

  • Isaac Hayes

    Isaac Hayes

    Data nașterii: 20.08.1942
    Decedat: 10.08.2008 (65 de ani)
  • Vara a venit si, ca de obicei, tabara Manabe se deschide pentru tineri. Cum personalul prost platit nu ofera aproape niciun pic de supraveghere, jocurile sadice ale copiilor care se chinuie reciproc pentru distractie, sunt in toi. Lacomii Frank si...

    Regia: Robert Hiltzik
    1 0
    4.1
  • Soul Men (2008)

    Frați de suflet

    Cu toate ca au trecut aproximativ 20 de ani de cand au vorbit ultima data unul cu celalalt, Floyd si Louis, care au cantat impreuna muzica soul, accepta sa participe la un spectacol organizat la Apollo Theater din New York.

    Regia: Malcolm D. Lee
    2 1
    6.4
  • Kill Switch (2008)

    Legea lui Jacob

    Pornit in cautarea unui psihopat extrem de violent, detectivul Stillwell va incerca sa se infiltreze in lumea subterana din Memphis. Insa odata cu acest criminal in serie, Stillwell se va confrunta cu alti dusmani la fel de temut: proprii sai demoni.

    Regia: Jeff King
    17 0
    3.8
  • Hustle & Flow (2005)

    Pe urmele unui idol

    Povestea de neuitat a lui Djay (Terrence Howard), un proxenet a cãrui grabã lacomã de a o vinde pe Nola cea sexy (Taryn Manning) si de a o întretine pe însãrcinata Shug (Taraji Henson) îl lasã cu întrebarea dacã asta este totul pentru el.

    Regia: Craig Brewer
    Oscar-uri:
    5 1
    7.3
  • Reindeer Games (2000)

    Jocurile renilor

    Rudy și Nick sunt doi deținuti de drept comun care, după cinci ani de închisoare, așteaptă cu nerăbdare ziua eliberării, fiecare promițând că-și va schimba viața. Rudy speră să-și regăsească familia, iar Nick abia așteaptă.

    Regia: John Frankenheimer
    34 1
    5.8
  • South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

    South Park: Mai mare, mai lung și necenzurat

    South Park este un orăşel liniştit, cu cetăţeni paşnici, până când un eveniment tulburător şi revoltător îi aduce localnicii în situaţia de a declanşa orebeliune fără seamăn

    Regia: Trey Parker
    4 0
    7.7
  • South Park (1997)

    Acțiunea se petrece în South Park, orășelul care dă numele serialului, din statul american Colorado, unde personajele principale, însoțite de multitudinea de personaje secundare, au de depășit tot felul de situații bizare și hilare.

    Scenariul: Matt Stone, Trey Parker, Brian Graden
    8 1
    8.7
  • It Could Happen to You (1994)

    Un bacșiș de 2 milioane de dolari

    Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu

    Regia: Andrew Bergman
    19 3
    6.4
  • Robin Hood: Men in Tights (1993)

    Robin Hood: Bărbați în colanți

    Robin Hood (Cary Elwes) se intoarce acasa din cruciade si afla ca nobilul rege Richard (Patrick Stewart) a fost exilat si ca, in schimb, despoticul John (Richard Lewis) conduce acum Anglia, cu ajutorul serifului din Rottingham (Roger Rees).

    Regia: Mel Brooks
    36 1
    6.7
  • Regia: Louis Morneau
    0 0
    5.2
  • Escape from New York (1981)

    Scăparea din New York

    Un criminal condamnat si fost erou de razboi poate fi eliberat daca reuseste sa il salveze pe presedinte tinut captiv, in puscaria Insula Manhatten, de catre teroristi dupa doborarea avionul prezidential.

    Regia: John Carpenter
    44 3
    7.1