Filmele și serialele cu Isabela Merced

  • Isabela Merced

    Isabela Merced

    22 de ani
    Data nașterii: 10.07.2001
    Locul nașterii: Cleveland, Ohio, USA
  • Madame Web (2024)

    Regia: S.J. Clarkson
    82 16
    3.8
  • Migration (2023)

    Marea migrație

    Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor...

    Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy
    19 1
    6.7
  • Rosaline (2022)

    Toată lumea știe povestea lui Romeo și Julieta. Dar nimeni nu știe povestea din punctul de vedere al verișoarei Julietei, Rosalinde (Kaitlyn Dever), care a fost iubita inițială a lui Romeo (Kyle Allen). Rosalinde este îndrăgostită de Romeo și este...

    Regia: Karen Maine
    14 6
    6.5
  • Father of the Bride (2022)

    Tatăl Miresei

    Comedia romantică semnată de Gaz Alazraki, după romanul cu același nume al lui Edward Streeter, este o producție Warner Bros. Pictures cu Andy García, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta și Chloe Fineman, despre viața unei...

    Regia: Gary Alazraki
    48 3
    5.9
  • Sweet Girl (2021)

    Fata dulce

    Și-a pierdut iubirea vieții din cauza lăcomiei unei companii farmaceutice. Acum, fiica lui a rămas fără mamă, iar el, cu sentimentul de nedreptate. Deocamdată.

    Regia: Brian Andrew Mendoza
    61 0
    5.5
  • Spirit Untamed (2021)

    Spirit neîmblânzit

    O aventură spectaculoasă despre o fată neînfricată care tânjește după un loc de apartenență, și care descoperă un spirit înrudit atunci când viața ei se intersectează cu un cal sălbatic.

    Regia: Elaine Bogan, Ennio Torresan
    49 7
    5.5
  • Dora and the Lost City of Gold (2019)

    Dora în căutarea Orașului Secret

    Dora, o tânără exploratoare, pornește, însoțită de câțiva prieteni, într-o aventură în căutarea părinților ei. Adolescenta nu doar că vrea să-și salveze părinții, dar și să afle povestea din spatele unui misterios oraș de aur dispărut.

    Regia: James Bobin
    56 13
    6.1
  • Let It Snow (2019)

    Fulgi de iubire

    Într-un Ajun de Crăciun friguros, o furtună de zăpadă lovește un orășel, afectând prieteniile, iubirile și viitorul câtorva liceeni din ultimul an.

    Regia: Luke Snellin
    15 2
    5.8
  • Instant Family (2018)

    Familie de-a gata

    Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți

    Regia: Sean Anders
    203 14
    7.3
  • Războiului împotriva drogurilor a escaladat de-a lungul graniței dintre SUA și Mexic. Cartelurile au început să facă trafic cu teroriști de dincolo de frontiera SUA, așa că CIA îi trimite pe Graver și Alejandro pentru a elimina această problemă.

    Regia: Stefano Sollima
    310 13
    7.1
  • The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

    Goana după alune 2

    Năzdrăvana veveriţă Surly şi simpaticul său prieten, şoricelul Buddy, se întorc pe marile ecrane cu o nouă aventură prin oraş, în căutare de alune şi peripeţii de toate felurile.

    Regia: Cal Brunker
    52 2
    5.5
  • Transformers: The Last Knight (2017)

    Transformers: Ultimul cavaler

    Planeta de origine a lui Optimus Prime este moartă. Ceea ce îl mâhnește pe Optimus este faptul că el e responsabil pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

    Regia: Michael Bay
    396 44
    5.2
  • Scenariul: D.J. Nash
    0 1
    7.5