Filmele și serialele cu Isiah Whitlock Jr.

  • Isiah Whitlock Jr.

    Isiah Whitlock Jr.

    69 de ani
    Data nașterii: 13.09.1954
    Locul nașterii: South Bend, Indiana, USA
  • Cocaine Bear (2023)

    Ursul narcoman

    Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

    Regia: Elizabeth Banks
    102 28
    5.9
  • Lightyear (2022)

    Toată lumea îl cunoaște și iubește pe Buzz Lightyear, din franciza Toy Story. Iată că studiourile Pixar vin acum cu o animație doar a lui, care va prezenta aventuroasa lui călătorie... to infinity and beyond (către infinit și dincolo de el)!

    Regia: Angus MacLane
    54 2
    6.1
  • I Care a Lot (2020)

    Chiar îmi pasă

    O tutoare coruptă care îi stoarce de bani pe bătrânii din grija ei își găsește nașul atunci când o femeie pe care vrea să o escrocheze este mai mult decât ceea ce pare.

    Regia: J Blakeson
    65 5
    6.4
  • Your Honor (2020)

    Judecătorul Michael Desiato este nevoit să-și reevalueze principiile după ce băiatul său provoacă un accident mortal. Pentru că victima accidentului este fiul unui temut șef al crimei organizate, Michael are de făcut alegeri imposibile.

    Scenariul: Peter Moffat
    218 9
    7.6
  • Da 5 Bloods (2020)

    Frăția celor cinci

    Noul film a lui Spike Lee, Da 5 Bloods, este povestea a patru veterani afro-americani Paul (Delroy Lindo), Otis (Clarke Peters), Eddie (Norm Lewis) și Melvin (Isiah Whitlock, Jr.), care se întorc în Vietnam alături de fiul lui Paul.

    Regia: Spike Lee
    23 4
    6.5
  • The Lost Husband (2020)

    Soțul pierdut

    Regia: Vicky Wight
    35 4
    6.1
  • Corporate Animals (2019)

    Animale corporatiste

    Lucy este CEO-ul vanitos și grandoman al firmei Incredible Edibles, principalul furnizor de tacâmuri comestibile din America. În înțelepciunea ei infinită, Lucy își duce echipa într-un team-building corporatist, un weekend de speologie în New Mexico.

    Regia: Patrick Brice
    7 3
    4.5
  • Regia: John Swab
    9 0
    5.2
  • Lying and Stealing (2019)

    Minciuni și hoții

    El este expert în artă... sau mai degrabă în furtul de artă. Ea este un model cu un IQ ridicat. Ambii iubesc banii și riscul. Sunt suflete pereche... sau este doar o înșelătorie rafinată?

    Regia: Matt Aselton
    19 2
    5.4
  • BlacKkKlansman (2018)

    Agent provoKkKator

    Ron Stallworth (John David Washington), primul detectiv afro-american din departamentul de poliție din Colorado Springs, își asumă o misiune extrem de periculoasă: să se infiltreze într-o grupare Ku Klux Klan, pentru a o demasca.

    Regia: Spike Lee
    Oscar-uri:
    90 13
    7.5
  • All Square (2018)

    Totul clar

    John Zbikowski e un agent de pariuri ghinionist, dintr-un orășel, căruia îi e greu să acopere niște datorii impresionante. După o aventură de o noapte cu o fostă iubită, John leagă o prietenie neașteptată cu Brian, fiul ei de 12 ani. De asemenea,...

    Regia: John Hyams
    3 2
    6.1
  • The Good Cop (2018)

    Scenariul: Andy Breckman
    18 4
    7.0
  • Person to Person (2017)

    De la persoană la persoană

    Filmul descrie o zi din viața câtorva newyorkezi, inclusiv a doi reporteri din presa scrisă, care investighează o posibilă crimă, a unui pierde-vară în căutarea unui disc din vinil și a doi adolescenți ce chiulesc de la școală.

    Regia: Dustin Guy Defa
    0 1
    5.7
  • CHIPS (2017)

    CHIPs: Polițiști de belea

    Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă în filmul "CHIPs: Polițiști de belea". Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii '70.

    Regia: Dax Shepard
    193 14
    6.0
  • Pete's Dragon (2016)

    Pete și dragonul

    Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan și a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

    Regia: David Lowery
    16 0
    6.7