Filmele cu István Téglás

  • István Téglás

    István Téglás

    42 de ani
    Data nașterii: 11.10.1981
    Locul nașterii: Romania
  • Urma (2020)

    Anton, un pianist celebru, este dat dispărut. Poliţistul care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor...

    Regia: Dorian Boguță
    0 0
    6.5
  • Luca (2020)

    Luca este un tânăr expat aflat în luptă cu destinul. Întors în țară după 20 de ani, Luca, descoperă o lume pe care nu o mai cunoaște. Cu ajutorul câtorva oameni, Luca va reuși să își învingă fantomele trecutului și să afle sensul existenței sale.

    Regia: Horațiu Mălăele
    2 0
    6.9
  • Manor House (2020)

    E sfârșit de decembrie, iar la conacul familiei Apafi, trecut demult în proprietatea unor nobili înrudiți cu familia Rurikovici, câțiva aristocrați s-au întâlnit pentru a petrece Crăciunul împreună.

    Regia: Cristi Puiu
    17 5
    6.6
  • The Whistlers (2019)

    Cristi este un ofiţer de poliţie care ajunge în insula La Gomera, Spania, pentru a învăţa limbajul "el silbo", o formă de comunicare prin fluierat, specifică zonei. Misiunea lui este de a-l elibera pe Zsolt, un afacerist aflat în arest la Bucureşti.

    Regia: Corneliu Porumboiu
    16 4
    6.3
  • Trei prieteni ajunși la vârsta adultă nu reușesc, din diverse motive, să aibă o familie. Ca o soluție împotriva singurătății, Iris, Marius și István aleg, pentru moment, să locuiască împreună într-un apartament închiriat în București. Când Iris se...

    Regia: Ana Lungu
    0 0
    4.9
  • Self-Portrait of a Dutiful Daughter (2015)

    Autoportretul unei fete cuminți

    După ce părinții se mută din casă, o tânără pe cale să-și ia doctoratul își împarte timpul între studii, un bărbat însurat și procesul de autodescoperire.

    Regia: Ana Lungu
    0 0
    5.1