Filmele cu J.E. Freeman

  • J.E. Freeman

    J.E. Freeman

    Data nașterii: 02.02.1946
    Decedat: 09.08.2014 (68 de ani)
  • Tremors 4: The Legend Begins (2004)

    Tremors 4: Începutul legendei

    Cand lucratorii din Rejection, un oras minier izolat, devin victimele unui pradator invizibil, proprietarul minei, Hiram Gummer, angajeaza un mercenar sa distruga creaturile carnivore inainte ca acestea sa-i ruineze afacerea.

    Regia: S.S. Wilson
    11 0
    5.3
  • “44 minute” este povestea reala a unui eveniment care a avut loc pe 28 februarie 1997 cand doi barbati inarmati pana in dinti au luat cu asalt sucursala Bancii Americii din North Hollywood pentru a o jefui.

    Regia: Yves Simoneau
    9 0
    6.3
  • Auggie Rose (2000)

    Substituirea

    La un moment dat viata lui John Nolan ia o intorsatura ciudata, din cauza unui jaf dintr-un magazin de bauturi. Un strain, Auggie Rose, moare in bratele sale, iar John, in mod straniu se simte vinovat.

    Regia: Matthew Tabak
    1 0
    6.3
  • Alien: Resurrection (1997)

    Extraterestrul: Renașterea

    200 de ani au trecut de cand Ripley (Sigourney Weaver) s-a sacrificat pe Fiorina 161 pentru a opri teroarea extraterestra. Insa dupa multi ani si sapte experimente nereusite, oamenii de stiinta au reusit sa cloneze o dublura perfecta a lui Ripley

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    96 4
    6.2
  • Copycat (1995)

    Crime la indigo

    Filmul investigheaza psihologia unui criminal in serie care isi alege victimele dupa cele mai atipice criterii. El reconstituie in fapt crime abominabile comise de ucigasi in serie celebri din istoria Americii, instaurand teroarea in San Francisco.

    Regia: Jon Amiel
    19 0
    6.6
  • It Could Happen to You (1994)

    Un bacșiș de 2 milioane de dolari

    Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu

    Regia: Andrew Bergman
    19 3
    6.4
  • Aces: Iron Eagle III (1992)

    Vulturul de fier III

    Regia: John Glen
    8 0
    3.7
  • Patriot Games (1992)

    Jocurile patriotice

    Jack Ryan, agent secret și fost analist CIA, pleacă în vacanță la Londra împreună cu soția și fiica. Dându-și întâlnire cu familia în fața Palatului Buckingham, Ryan este prins în mijlocul unui atac terorist asupra lordului Holmes.

    Regia: Phillip Noyce
    38 0
    6.8
  • Wild at Heart (1990)

    Suflet sălbatic

    Shakesperian, efervescent, comic, Suflet sălbatic, este unul dintre cele mai impresionante filme ale regizorului David Linch. Inspirat de romanul lui Barry Gifford, cu o coloană sonoră compusă de Angelo Badalamenti, filmul nu trebuie ratat.

    Regia: David Lynch
    24 2
    7.2
  • Miller's Crossing (1990)

    Razboi in sanul mafiei

    Doua bande rivale isi disputa controlul asupra unui oras in care politistii sunt simple marionete iar scandalurile din baruri sunt doar modalitatile prin care o banda se razbuna pe cealalta.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    25 2
    7.7
  • The Couch Trip (1988)

    Psihopatul psihiatru

    Un pacient bolnav mintal trimis initial la închisoare pentru o infractiune pe computer, reuseste sa pacaleasca auoritatile pentru a-l trimite la un azil de nebuni.

    Regia: Michael Ritchie
    4 0
    5.8
  • Ruthless People (1986)

    Noroc criminal

    Omul de afaceri Sam Stone își planifică să o ucida pe soția sa pe care o consideră îngrozitoare și fizic, dar și psihic. Motivul crimei ar fi chiar averea acesteia care i-ar asigura lui Sam un trai decent pentru o viață întreagă. Pe deasupra,...

    Regia: Jim Abrahams, David Zucker, Jerry Zucker
    13 3
    6.9