Filmele cu Ja Rule

  • Ja Rule

    Ja Rule

    48 de ani
    Data nașterii: 29.02.1976
    Locul nașterii: Hollis, Queens, New York City, New York, USA
  • Fyre (2019)

    Fyre: Cea mai tare petrecere care nu a avut loc

    El a promis supermodele și iahturi, dar a livrat corturi și sandwich-uri cu brânză. Cum un singur om a proiectat un dezastru al festivalului de muzică.

    Regia: Chris Smith
    13 2
    7.2
  • Regia: Steve Race
    0 0
    4.2
  • După ce a fost eliberat din închisoare, Bobby se întoarce pe străzile controlate de mafie. Când este forțat să ia decizia sa isi schimbe viața, adevărul este dezvăluit si Bobby realizeaza ca a fost prea orb.

    Regia: Paul Borghese
    3 0
    3.8
  • Wrong Side of Town (2010)

    Cursa răzbunării

    Un fost luptător în trupele de mărină SEAL duce o viaţă liniştită alături de soţia şi fiica lui, într-o suburbie din Los Angeles. Când vecinii îi invită într-un club din oraş, viaţa lor se transformă într-un calvar.

    Regia: David DeFalco
    7 2
    3.8
  • Assault on Precinct 13 (2005)

    Asalt asupra secției 13

    Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop, cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Jean-François Richet
    34 1
    6.3
  • The Cookout (2004)

    Prietene, te-ai ars!

    Viata lui Todd Anderson (STORM P) se va schimba complet atunci cand devine cel mai nou membru al echipei New Jersey Nets, fiind propus pentru NBA, ceea ce-i aduce un contract de 30 milioane de dolari. Chiar daca-i place sau nu, mama lui, Lady Em...

    Regia: Lance Rivera
    0 0
    3.8
  • Half Past Dead (2002)

    Pe jumătate mort

    BUNUL. RAUL... SI MORTALUL. Este povestea unui individ care se infiltreaza intr-o inchisoare super-sofisticata pentru a afla unde a ascuns un detinut prada sa: 200 mil$. in aur.

    Regia: Don Michael Paul
    15 1
    4.6
  • The Fast and the Furious (2001)

    Furios și iute

    Două bande rivale luptă pentru supremația străzilor din Los Angeles. Un polițist este infiltrat printre ei ...multă acțiune inserată între curse ilegale de mașini

    Regia: Rob Cohen
    128 0
    6.8