Filmele și serialele cu Jack Angel

  • Jack Angel

    Jack Angel

    Data nașterii: 24.10.1930
    Decedat: 18.10.2021 (90 de ani)
  • The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow (2013)

    Ștrumpfii: O petrecere grozavă

    Când Brainy Smurf este din nou favoritul intrecerii anuale Hunting Smurfberry, Gutsy Smurf își propune să descopere cum câștigă Brainy în fiecare an. Investigația lui Gutsy îl duce în înfricoșătorul Smurfy Hollow.

    Regia: Stephan Franck
    3 2
    6.1
  • The Smurfs: A Christmas Carol (2011)

    Ștrumpfii: O colindă de Crăciun

    Varianta cu strumfi a povestii "A Christmas Carol", filmul ni-l prezinta pe Grouchy, singurul strumf care nu se bucura de venirea Craciunului si se poarta urat cu toti cei din jurul lui.

    Regia: Troy Quane
    3 0
    6.1
  • Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year (2002)

    Winnie de Plus: Un an nou fericit

    Traiti bucuria si magia sarbatorilor cand Ursuletul si adorabilii sau prieteni sarbatoresc Craciunul si Anul Nou, intr-o incantatoare poveste despre momentele speciale petrecute alaturi de cei pe care ii iubim cel mai mult.

    Regia: Gary Katona, Jamie Mitchell, Ed Wexler
    6 0
    6.6
  • The Iron Giant (1999)

    Uriașul de fier

    În timpul Razboiului rece, un baietel de noua ani pe nume Hogharth visa cu ochii deschisi la momentul cand extraterestrii vor invada Pamantul. Intr-o zi, el aude un pescar povestind că un robot urias a cazut din cer intr-un lac din apropiere.

    Regia: Brad Bird
    26 0
    8.1
  • Tarzan (1999)

    Primul lungmetraj de animație care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animația a permis realizatorilor să prezinte relația dintre Tarzan și familia de gorile care l-a crescut, într-un mod nemaivăzut.

    Regia: Kevin Lima, Chris Buck
    Oscar-uri:
    12 0
    7.3
  • Balto (1995)

    Amblin Entertainment prezintă fantastica aventură a celui mai curajos câine al tuturor timpurilor! Inspirată dintr-o poveste reală, Balto vă va mişca sufletul. Jumătate husky şi jumătate lup, Balto nu-şi găseşte locul în lume

    Regia: Simon Wells
    15 1
    7.1
  • Aladdin (1992)

    Când Jasmine, speriată de ideea unei căsătorii forțate și sătulă să își petreacă timpul doar în palat, decide să fugă, se strecoară prin piața din vecinătate și îl întâlnește pe Aladdin, un tânăr vagabond care trăiește pe străzile orașului.

    Regia: Ron Clements, John Musker
    Oscar-uri:
    37 0
    8.0
  • An American Tail: Fievel Goes West (1991)

    Aventură în Vest

    La un timp dupa ce familia de soricei Mousekewitz s-a mutat in America, au aflat ca si aici au mari probleme si sunt in continuare amenintati de pisici. Asta ii face sa isi doreasca sa se mute in vest.

    Regia: Phil Nibbelink, Simon Wells
    5 0
    6.5
  • DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp (1990)

    Povestirile Rățoiului - Comoara Lămpii Pierdute

    Scrooge, împreună cu cei trei nepoți și câțiva camarazi, ajunge în Egipt și găsește comoara lui Collie Baba. În comoara se află și o lampă al cărei duh îndeplinește orice dorință. Ce nu știu ei este că vrăjitorul Murlock vrea la rândul lui lampa.

    Regia: Bob Hathcock
    10 1
    6.8
  • Regia: Nelson Shin
    5 1
    7.2