Filmele și serialele cu Jack Hedley

  • Jack Hedley

    Jack Hedley

    Data nașterii: 28.10.1930
    Decedat: 11.12.2021 (91 de ani)
  • St. Paul (2000)

    Biblia : Sfântul Pavel

    Impresionanta drama biblica inspirata din viata Apostolului Pavel. La putin timp dupa rastignirea lui Iisus, Saul din Tars – un dusman de temut al credinciosilor crestini tot mai numerosi –porneste pe urmele lor, pe drumul Damascului, dar isi...

    1 1
    6.4
  • The Plot to Kill Hitler (1990)

    Atentat la viata lui Hitler

    Va reusi planul lor sa opreasca nebunia? in perioada in care zilele Germaniei Naziste incepeau sa fie numarate, un grup de ofiteri superiori condusi de Claus Von Stauffenberg, un colonel provenit din radurile aristocratiei, si-au riscat vietile...

    Regia: Lawrence Schiller
    1 0
    6.2
  • Regia: Lucio Fulci
    1 1
    6.3
  • For Your Eyes Only (1981)

    Doar pentru ochii tăi

    Atunci când o navă britanică este scufundată în ape internaționale, superputerile lumii încep o cursă contracronometru pentru a găsi încărcătura navei. Iar 007 se alătură cursei… pentru a preveni un eveniment catastrofal pentru lume.

    Regia: John Glen
    44 2
    6.7
  • Goodbye, Mr. Chips (1969)

    Adio, domnule Chips

    Varianta muzicala a filmului cu acelasi nume realizat in 1939, avandu-l pe Robert Donat in rolul principal. Un profesor anost al unei scoli de baieti din Anglia anilor ’20 e umanizat de dragostea pentru o cantareata de music-hall.

    Regia: Herbert Ross
    11 0
    6.8
  • How I Won the War (1967)

    Cum am câștigat războiul?

    O satiră despre experiențele unui pluton al Armatei Britanice încorporat în cel de-al doilea Război Mondial. Comandantul plutonului, Locotenent Goodbody, este un Don Quixote bine intenționat, care nu învață niciodată din experiență.

    Regia: Richard Lester
    3 0
    5.5
  • Of Human Bondage (1964)

    Robii

    Philip, student la medicina, e un tanar hipersensibil, pe care un handicap fizic si o copilarie nefericita l-au transformat intr-un singuratic. Relatia sa cu chelnerita Mildred, de care Philip se indragosteste, se va dovedi la fel de traumatizanta.

    Regia: Bryan Forbes, Henry Hathaway, Ken Hughes
    1 0
    6.5
  • The Crimson Blade (1963)

    Spada roșie

    Regia: John Gilling
    5 0
    5.6