Filmele și serialele cu Jack McGee

  • Jack McGee

    Jack McGee

    75 de ani
    Data nașterii: 02.02.1949
    Locul nașterii: South Bronx, New York, USA
  • Paint It Red (2019)

    Regia: Paul T. Murray
    8 0
    4.5
  • Common Law (2012)

    Parteneri cu bucluc

    Scenariul: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
    4 1
    7.8
  • Moneyball (2011)

    Arta de a învinge

    Moneyball spune povestea lui Billy Beane, noul manager al echipei de baseball Oakland Athletics. Deși situația financiară a echipei este dezastruoasă, Beane va reuși să îi îmbunătățească performanța cu ajutorul unor tehnici revoluționare.

    Regia: Bennett Miller
    20 1
    7.6
  • Drive Angry (2011)

    Iadul se dezlănțuie

    Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica și plănuiește să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.

    Regia: Patrick Lussier
    42 2
    5.4
  • Regia: Trent Cooper
    4 0
    5.7
  • The Fighter (2010)

    Luptătorul

    Drama "The Fighter" relatează povestea reală de viață a boxerului "Irish" Mickey Wad și ascensiunea acestuia de pe străzile rău-famate ale orașului Lowell din Massachusetts spre titlul de campion mondial la categoria mijlocie.

    Regia: David O. Russell
    Oscar-uri:
    20 2
    7.8
  • Paul Zadzik (Rob Schneider) este un vânzător de maşini al cărui frate nu este niciodată departe de a-şi bate joc de eşecul lui. Viaţa lui Paul este pe cale să se schimbe atunci când un trib de oameni care călătoresc la mii de mile depărtare de...

    Regia: Rob Schneider
    1 0
    4.5
  • The Alphabet Killer (2008)

    În ordine alfabetică

    Când polițista Megan descoperă trupul oribil mutilat al Carlei Costillo, este convinsă că New York-ul are de-a face cu un nou criminal în serie. Viziuni bizare incep sa o bântuie pe Megan. Va reuși ea să descopere criminalul înainte de a înnebuni?

    Regia: Rob Schmidt
    3 0
    5.2
  • 21 (2008)

    21: Șansa vieții lui

    Șansa vieții lui, filmul de aventuri al casei Columbia Pictures, este inspirat de povestea adevărată a unui grup de tineri supradotați, care au păcălit Vegas-ul cu milioane de dolari.

    Regia: Robert Luketic
    16 0
    6.8
  • The Man Who Wasn't There (2001)

    Confesiunea unui anonim

    Cand in oras isi face aparitia un strain ciudat care vrea sa faca avere investind intr-o spalatorie chimica, lui Ed ii vine ideea unei scrisori de santaj de pe urma careia spera sa se imbogateasca, dar sa se si razbune.

    Regia: Joel Coen
    16 0
    7.5
  • The Prophecy 3: The Ascent (2000)

    Profetia

    Razboiul pe Pamant si in Rai reincepe, iar Pryel, ingerul genocidului, revine la putere, incercand sa distruga intreaga omenire. Singurul care il poate opri este Danyael, dar acesta nu-i cunoaste intentiile.

    Regia: Patrick Lussier
    18 0
    5.4
  • Breakdown (1997)

    Dispariția

    Ce se intampla daca masina pe care o conduci se strica in desert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh si Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeste despre paranoia cuiva care a ramas departare de civilizatie.

    Regia: Jonathan Mostow
    27 7
    7.0
  • The Quest (1996)

    Dragonul de Aur

    Superstarul filmelor de actiune, Jean Claude Van Damme isi face debutul regizoral cu Dragonul de aur, un film exploziv in care Van Damme interpreteaza rolul unui infractor marunt pe nume Chris Dubois, a carui existenta va fi mult incercata.

    Regia: Jean-Claude Van Damme
    43 2
    5.6
  • Jury Duty (1995)

    Jurat de profesie

    Tommy Collins a fost dat afara din casa de mama lui si brusc se trezeste in strada, fara nici o sursa de venit si fara un loc unde sa stea. Din fericire, el aude de posibilitatea de a se angaja ca jurat, ocupatie care i-ar aduce avantaje.

    Regia: John Fortenberry
    3 1
    4.3