Filmele cu Jack Nicholson

  • Jack Nicholson

    Jack Nicholson

    86 de ani
    Data nașterii: 22.04.1937
    Locul nașterii: Manhattan, New York, USA
    Oscaruri:
  • How Do You Know (2010)

    Cum știi dacă ai noroc?

    În vârstă de 27 ani, Lisa (Reese Witherspoon), fostă sportivă, simte că tinereţea începe să i se încheie. Ea se trezeşte în mijlocul unui triunghi amoros după ce George, un corporatist aflat într-o criză de identitate, începe să o curteze.

    Regia: James L. Brooks
    11 0
    5.4
  • I'm Still Here (2010)

    Sunt încă aici

    Casey Affleck se documentează în legătură cu tranziția lui Joaquin Phoenix de la un actor aclamat spre un rapper aspirant.

    Regia: Casey Affleck
    4 0
    6.2
  • The Bucket List (2007)

    Ultimele dorințe

    Milionarul Cole si mecanicul Chambers fac parte din lumi diferite, dar ajung sa imparta aceeasi camera de spital. Ei descopera ca au doua lucruri in comun: dorinta de a-si petrece ultimele clipe facand tot ceea ce au dorit pana acum si nu au putut.

    Regia: Rob Reiner
    46 0
    7.4
  • The Departed (2006)

    Cârtița

    În războiul dintre poliţie şi mafia irlandeză, tânărul Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) devine o piesă esenţială, el fiind născut în cartierul unde clanul mafiot îşi avea cartierul general.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri: x 4
    101 3
    8.5
  • Something's Gotta Give (2003)

    Ceva, ceva tot o ieși

    Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin, la casa de pe plajă a mamei sale, lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Nancy Meyers
    30 1
    6.7
  • Anger Management (2003)

    Gestionarea furiei

    O COMEDIE NEBUNA, NEBUNA. Dupa o altercatie avuta intr-un avion, Dave Buznik (Sandler) este trimis sa urmeze un program pentru tratarea furiei, dar instructorul sau (Nicholson) este mai agresiv decat el

    Regia: Peter Segal
    34 3
    6.2
  • About Schmidt (2002)

    Despre Schmidt

    Un agent de asigurari se trezeste ca pensionarea e mai dificila decat monotonia pe care a indurat-o mai bine de 40 de ani la serviciu. Atunci cand sotia-i moare brusc, Schmidt o ia razna. El spera sa se reconcilieze cu fiica instrainata.

    Regia: Alexander Payne
    20 1
    7.2
  • The Pledge (2001)

    Promisiunea

    Desi se pregatea sa iasa la pensie si sa plece intr-o binemeritata vacanta in Mexic, detectivul Jerry Black promite să prindă ucigașul unei fetite.

    Regia: Sean Penn
    21 5
    6.8
  • Blood and Wine (1997)

    Sânge și vin

    Comerciantul de vinuri Alex Gates are mari probleme, atat in viata particulara, cat si in profesiune, caci afacerea lui e in pragul falimentului. El are un fiu care il uraste, o nevasta alcoolica si o amanta cubaneza, Gabriella, care e menajera.

    Regia: Bob Rafelson
    24 1
    6.0
  • As Good as It Gets (1997)

    Mai bine nu se poate

    Melvin Udall este un tip afurisit, un romancier curios ce pare că suferă de o boală psihică. Niciodată nu evită confruntările, ba se şi laudă cu abilitatea de a fi cât mai antipatic şi de a răni cât mai tare. E nemilos.

    Regia: James L. Brooks
    Oscar-uri:
    41 1
    7.7
  • Mars Attacks! (1996)

    Marte atacă!

    Nave extraterestre survoleaza capitalele lumii. Când extraterestrii coboară în sfârșit pe Pământ, oamenii pot vedea că ei sunt verzi, veseli și prietenoși. Atât de prietenoși încât într-o singură secundă dezintegrează întreg Congresul SUA!

    Regia: Tim Burton
    25 1
    6.4
  • The Crossing Guard (1995)

    Răzbunarea

    Freddy şi Mary Gale (interpretaţi de Jack Nicholson şi Anjelica Huston), un cuplu căsătorit, îşi pierd fiica într-un accidet de maşină, cauzat de un şofer băut. În urma accidentului, cel vinovat este condamnat la şase ani de închisoare, iar...

    Regia: Sean Penn
    7 2
    6.3
  • Wolf (1994)

    Lup

    "Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima." -Todd McCarthy - 1994 (Variety)

    Regia: Mike Nichols
    19 0
    6.3
  • Man Trouble (1992)

    Când bărbații nu-ți dau pace

    Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut.

    Regia: Bob Rafelson
    9 1
    4.7
  • Hoffa (1992)

    Danny DeVito, in postura de regizor al filmului, incearca sa ecranizeze biografia lui Jimmy Hoffa, o biografie zbuciumata, marcata de momente istorice tumultoase. Avandu-l in centru pe Jack Nicholson, in rolul lui Jimmy Hoffa, filmul detaliaza...

    Regia: Danny DeVito
    9 3
    6.6