Filmele și serialele cu Jack Noseworthy

  • Jack Noseworthy

    Jack Noseworthy

    54 de ani
    Data nașterii: 21.12.1969
    Locul nașterii: Lynn, Massachusetts, USA
  • The Secret Life of Marilyn Monroe (2015)

    Viața secretă a lui Marilyn Monroe

    Kelli Garner o interpretează pe legendara Marilyn Monroe în acest film în două părți care dezvăluie multe secrete. Susan Sarandon o interpretează pe Gladys, mama lui Marilyn, care a fost cel mai mare secret al vedetei.

    5 0
    6.8
  • Regia: Nelson McCormick
    5 0
    6.0
  • Surrogates (2009)

    Surogate

    În viitor, ființele umane trăiesc izolate, folosind roboți înlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemănător dar îmbunătățit în comparație cu originalul uman, pentru activitățile sociale.

    Regia: Jonathan Mostow
    54 0
    6.3
  • Aces 'N' Eights (2008)

    O mână câștigătoare

    Linistitii locuitori ai unui orasel din vestul salbatic incep sa fie vanati de pungasi si pistolari. Lipsiti de speranta intr-o zona unde legea si ordinea nu sunt de gasit, rezolvarea situatiei cade pe umerii unui varstnic fermier si ai unui...

    Regia: Craig R. Baxley
    6 1
    5.4
  • A Dennis the Menace Christmas (2007)

    Un Craciun cu Dennis

    Dennis incearca sa-l faca pe domnul Wilson sa simta spiritul Craciunului. Ca de obicei, intentiile sunt bune, insa rezultatele nu tocmai. Dennis ii cauzeaza batranului o multime de probleme...

    Regia: Ron Oliver
    10 1
    4.7
  • Phat Girlz (2006)

    Fete cu greutate

    Phat Girlz este o comedie savuroasa al carei mesaj este acela ca femeile supraponderale merita respect, iubire si placere sexuala in locul ridiculizarii de care au parte.

    Regia: Nnegest Likké
    0 0
    3.3
  • Undercover Brother (2002)

    Fratele sub acoperire

    In aceasta comedie spumoasa, Undercover Brother “asistat” de F.R.A.T.I.E. trebuie sa-l opreasca pe “The Man”, capul unui conglomerat multinational, sa le spele creierele “fratilor” si “surorilor” lui.

    Regia: Malcolm D. Lee
    10 1
    5.9
  • Cecil B. Demented (2000)

    Panică la Hollywood

    La patruzeci de ani Honey Witclock este o vedeta hollywoodiana in mare voga. Disparitia ei creeaza o adevarata panica atunci cand este rapita de un grup de tineri cineasti revoltati. Condusi de un regizor cu mintea ratacita, ei vor sa realizeze...

    Regia: John Waters
    1 0
    6.2
  • U-571 (2000)

    Un agent american afla ca un submarin german e dat disparut. Vasul transporta o masina Enigma. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. SUA trimite un submarin pentru recuperarea masinii.

    Regia: Jonathan Mostow
    Oscar-uri:
    65 1
    6.6
  • Idle Hands (1999)

    Mâini ucigașe

    In diminteata zilei de Haloween, Anton descopera, intr-un tarziu, trupurile decapitate ale parintilor lui. Prea putin impresionat, fura niste bani si pleaca sa-si viziteze cei doi prieteni la fel de iresponsabili, Mick si Pnub.

    Regia: Rodman Flender
    4 1
    6.2
  • Breakdown (1997)

    Dispariția

    Ce se intampla daca masina pe care o conduci se strica in desert sub soarele nemilos? Breakdown cu Kurt Russell, J.T. Walsh si Kathleen Quinlan este un thriller care vorbeste despre paranoia cuiva care a ramas departare de civilizatie.

    Regia: Jonathan Mostow
    27 7
    7.0
  • Event Horizon (1997)

    Event Horizon : Destinație mortală

    După 7 ani de la dispariție, Event Horizon, o navă-prototip care trebuia să ajungă la cele mai îndepărtate stele, reapare și trimite semnale. O echipă de salvare condusă de Căpitanul Miller (Laurence Fishburne) pleacă să recupereze Event Horizon.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    77 5
    6.6
  • Mojave Moon (1996)

    Peripeții sub clar de lună

    Al McCord (Danny Aiello) isi omoara timpul in restaurantul preferat cand intalneste o tanara si atragatoare femeie, Ellie (Angelina Jolie). Ea cauta un sofer dispus sa o duca din oras pana in desertul Mojave, unde locuieste mama ei, iar Al se...

    Regia: Kevin Dowling
    5 0
    5.2
  • The Brady Bunch Movie (1995)

    Familia Brady

    Regia: Betty Thomas
    4 0
    6.2
  • Alive (1993)

    În viață

    Pe 13 octombrie 1972, avionul în care se aflau membrii echipei de rugbi din Uruguay se prăbușește în munți. Cei mai mulți dintre ei au murit. Ceilalți au fost nevoiți să facă lucruri șocante ca să supraviețuiască.

    Regia: Frank Marshall
    24 3
    7.1