Filmele cu Jack O'Halloran

  • Jack O'Halloran

    Jack O'Halloran

    81 de ani
    Data nașterii: 08.04.1943
    Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Mob Boss (1990)

    Regia: Fred Olen Ray
    1 0
    4.9
  • Hero and the Terror (1988)

    Teroare in serie

    O’Brien (Chuck Norris) este un detectiv bun, insa nu de foarte apreciat. Totul pana in momentul in care a reusit sa faca intamplator captura vietii lui. Detectivul l-a arestat pe psihopatul maniac Simon Moon, cunoscut si cu numele de Teroarea.

    Regia: William Tannen
    16 1
    5.2
  • Dragnet (1987)

    Vine razia!

    Joe Friday, nepot si discipol fidel al unui detectiv legendar al orasului, impreuna cu Pep Steebek, un copoi extrem de talentat, se angajeaza in periculoasa incercare de stopare a faradelegii.

    Regia: Tom Mankiewicz
    8 1
    6.0
  • Superman II (1980)

    De aceasta data, Superman are de neutralizat, pe langa Lex Luthor, care evadeaza din inchisoare, si 3 criminali inraiti, care nimeresc pe Pamant chiar de pe planeta sa natala, Krypton, in urma unei explozii nucleare ce ii elibereaza din Phantom Zone.

    Regia: Richard Lester
    32 1
    6.8
  • Superman acceptă să renunțe la puterile lui, pentru a se căsători cu Lois, fără să știe că trei criminali Kriptonieni, pe care chiar el i-a eliberat fără chibzuială, plănuiesc să cucerească Pământul.

    Regia: Richard Lester, Richard Donner
    5 0
    7.6
  • Superman (1978)

    Povestea incepe pe supertehnologizata planeta Krypton, amenintata de ambitiile liderilor, din care cauza Jor-El isi trimite fiul pe Pamant, unde aterizeaza pe gheturile vesnice de la Polul Nord.

    Regia: Richard Donner
    80 3
    7.4
  • March or Die (1977)

    Legiunea Straina

    Maiorul Foster, comandantul unei legiuni straine, traieste inca sub imperiul amintirilor recent încheiatului razboi, cand primeste o noua misiune: aceea de a proteja un grup de arheologi. Din unitatea lui Foster face parte si Marco (Terence Hill),...

    Regia: Dick Richards
    22 1
    6.3
  • King Kong (1976)

    Proprietarul unei companii petroliere isi investeste toti banii intr-un proiect care presupune cautarea de petrol pe o insula necunoscuta. Ajunsi pe insula cautatorii de petrol afla ca localnicii se tem de o gorila uriasa numita Kong.

    Regia: John Guillermin
    18 0
    6.0
  • Farewell, My Lovely (1975)

    Adio, iubito!

    Raymond Chandler este parintele faimosului detectiv particular Philip Marlowe. De data aceasta, misiunea lui Marlowe este de a da de urma Velmei, o fosta dansatoare intr-un club de noapte si iubita unui criminal abia iesit din inchisoare.

    Regia: Dick Richards
    23 2
    7.0