Filmele cu Jack Warden

  • Jack Warden

    Jack Warden

    Data nașterii: 18.09.1920
    Decedat: 19.07.2006 (85 de ani)
  • Dirty Work (1998)

    O slujbă murdară

    Mich si Sam trebuie sa faca rost urgent de 50.000 de dolari. Din initiativa lui Mitch, cei doi pun pe picioare singura afacere care se poate baza pe talentul lor. Cei doi se angajeaza sa razbune pe oricine, oricand, daca suma are multe zerouri!

    Regia: Bob Saget
    7 2
    6.4
  • Regia: Søren Kragh-Jacobsen
    4 0
    7.1
  • Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

    Ce să faci în Denver după moarte

    Jimmy este un fost gangster simpatic și de treabă. Deși s-a retras din "activitate", fostul lui șef mafiot îl pune să amenințe un tânăr pe care vrea să-l țină departe de Denver. Pentru că plata e bună, Jimmy consimte.

    Regia: Gary Fleder
    11 0
    6.7
  • Problem Child 3: Junior in Love (1995)

    Copilul problemă 3

    Junior Healy s-a intors pentru a va aduce capitolul 3 al obraznicei trilogii "Problem Child"!

    Regia: Greg Beeman
    7 0
    3.3
  • While You Were Sleeping (1995)

    În timp ce tu dormeai

    "În timp ce tu dormeai" este o comedie romantică despre o femeie îndrăgostită de un bărbat care nu ştie de existenţa ei şi care ar avea ocazia să afle despre ea dacă nu ar intra în comă în urma unui accident.

    Regia: Jon Turteltaub
    20 1
    6.8
  • Bullets Over Broadway (1994)

    Împușcături pe Broadway

    New York, anii `20. Din lipsa de bani, tanarul dramaturg David Shayne e nevoit sa se inteleaga cu gangsterul Nick Valenti: acesta ii finanteaza noua piesa, iar el o distribuie in spectacol pe iubita lui Nick – Helen, o actrita fara talent. Ea este...

    Regia: Woody Allen
    Oscar-uri:
    9 2
    7.4
  • Guilty as Sin (1993)

    Acuzatul

    O avocata de succes accepta sa apere un barbat acuzat ca si-ar fi omorat nevasta ca sa-i mosteneasca averea, dar pe parcursul procesului incepe sa aiba indoieli in privinta nevinovatiei lui. Desi David Greenhill (Don Johnson) pare vinovat la prima...

    Regia: Sidney Lumet
    9 0
    5.7
  • Night and the City (1992)

    Singur în cartierul boxerilor

    Harry, avocat, si Helen, au o relatie dificila. El pierde un caz impotriva unui promotor de box. Incearca sa-si ia revansa prin mijloacele adversarului. Nu stie nimic despre box, dar decide sa devina promotor. Intra astfel intr-un joc periculos.

    Regia: Irwin Winkler
    7 0
    5.8
  • Toys (1992)

    Jucării

    Kenneth Zevo, un excentric fabricant de jucarii, lasa prin testament fabrica fratelui sau. Cand fratele, militar de cariera, incepe sa construiasca arme in loc de jucarii, fiul lui Zevo decide sa ia masuri.

    Regia: Barry Levinson
    4 0
    5.1
  • Problem Child 2 (1991)

    Copilul problemă 2

    Dupa divort, Ben isi ia fiul si se muta in alt oras. Aici, o droaie de femei divortate sunt ahtiate dupa barbati singuri. Una dintre acestea il prinde in plasa pe burlac, dar vrea sa scape de pusti si sa il trimita la o pensiune.

    Regia: Brian Levant
    9 0
    4.9
  • Problem Child (1990)

    Copilul problemă

    Un cuplu, Ben si Flo, infiaza un copil blond cu ochi albastri, aparent incantator, in varsta de 7 ani. Ingerasul fusese insa adus inapoi la orfelinat de 30 de ori, din motive pe care si bine-intentionatii Ben si Flo le vor descoperi curand.

    Regia: Dennis Dugan
    13 0
    5.4
  • The Presidio (1988)

    Presidio

    Detectivul Jay Austin, de la politia din San Francisco este desemnat sa investigheze uciderea unei femei din cadrul fortelor Politiei Metropolitane, petrecuta la baza armatei Presidio.

    Regia: Peter Hyams
    11 0
    5.9
  • September (1987)

    La o casa de vacanta, in Vermont, vecinul Howard se indragosteste de Lane, care are o relatie cu Peter, care tanjeste dupa Stephanie, aceasta fiind maritata si avand si copii...

    Regia: Woody Allen
    5 1
    6.5
  • The Aviator (1985)

    Aviatorul

    Regia: George T. Miller
    3 1
    5.5
  • Crackers (1984)

    Farsa sinistra

    Un grup de prieteni someri fac echipa cu un proxenet pentru a jefui un magazin de amanet cand proprietarul e plecat din oras, dar apar probleme...

    Regia: Louis Malle
    2 0
    5.2