Filmele și serialele cu Jacob Smith

  • Jacob Smith

    Jacob Smith

    34 de ani
    Data nașterii: 21.01.1990
    Locul nașterii: Monrovia, California, USA
  • Cheaper by the Dozen 2 (2005)

    Cu duzina e mai ieftin 2

    Intenționând să petreacă o frumoasa vacanță împreună, Tom și Kate își iau cei 12 copii și pleacă într-o stațiune de pe malul lacului Winnetka, în Wisconsin. Planurile le vor fi, însă, date peste cap datorită întâlnirii cu familia Murtaugh.

    Regia: Adam Shankman
    9 0
    5.5
  • Troy (2004)

    Troia

    Pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Prinţul Troiei (ORLANDO BLOOM) şi Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, generează un război care va devasta o civilizaţie.

    Regia: Wolfgang Petersen
    87 2
    7.3
  • Cheaper by the Dozen (2003)

    Cu duzina e mai ieftin

    Numeroasa familie Baker compusa din 12 membri se muta dintr-un micut orasel din Illinois intr-un mare oras, dupa ce capul familiei, Tom Baker (Steve Martin) primeste o oferta de a antrena o mare echipa de fotbal...

    Regia: Shawn Levy
    14 3
    5.9
  • Miracles (2003)

    Miracole

    Suntem singuri aici pe Pamant sau miracolele din fiecare zi dovedesc contrariul? Paul Callan, un investigator al minunilor petrecute in timpurile moderne ale tehnologiei, incerca sa raspunda acestei dificile intrebari. Cu ajutorul lui Tommy, un...

    Scenariul: Richard Hatem, Michael Petroni
    0 0
    7.6
  • Dragonfly (2002)

    Misterul libelulei

    Un doctor este contactat de sotia lui moarta prin intermediul pacientilor muribunzi. Un film dramatic in genul lui "Al Saselea Simt", despre puterea dragostei si lumea celor morti.

    Regia: Tom Shadyac
    17 0
    6.1
  • Regia: Blair Treu
    0 0
    6.3
  • Small Soldiers (1998)

    Soldați mici

    Incercand sa lanseze pe piata doua serii noi de jucarii, cu o tehnologie de ultima ora, Alan e foarte aproape de a declansa o revolutie cu efecte incalculabile in micul univers al jucariilor.

    Regia: Joe Dante
    4 0
    6.2