Filmele și serialele cu Jake Abel

  • Jake Abel

    Jake Abel

    36 de ani
    Data nașterii: 18.11.1987
    Locul nașterii: Canton, Ohio, USA
  • Malignant (2021)

    Malignant - Încarnarea răului

    Madison e paralizată de viziuni șocante cu crime macabre, iar suferința ei se înrăutățește când descoperă că acestea sunt, de fapt, niște realități terifiante.

    Regia: James Wan
    52 6
    6.2
  • An Affair to Die For (2019)

    O aventură fatală

    Când infidelitatea unei femei și a amantului ei este descoperită, cei doi sunt forțați să participe la un joc ciudat al celui care i-a prins ca să-și salveze membrii familiei. Excursia lor de weekend se transformă într-un coșmar al jocurilor minții.

    Regia: Víctor García
    33 10
    4.8
  • Almost Friends (2016)

    Aproape prieteni

    Charlie este un tanar nemotivat, la vârsta de 20 si ceva de ani, care încă trăiește acasă cu mama și tatăl său vitreg. El se îndrăgostește de o tânără care are un prieten serios.

    Regia: Jake Goldberger
    6 0
    5.8
  • Love & Mercy (2014)

    Despre muzică și alți demoni

    Viața singuraticului compozitor și muzician al formației Beach Boys, Brian Wilson, de la succesele sale cu albume pop orchestrale extrem de influente la căderea nervoasă și întâlnirea ulterioară cu terapeutul controversat Dr. Eugene Landy

    Regia: Bill Pohlad
    6 0
    7.4
  • Good Kill (2014)

    Țintă eliminată

    Pilotul militar Tom Egan participa la razboi, dar o face dintr-un container. Dronele au facut posibil ca razboiul sa arate ca un joc pe calculator. Dar nu si de partea victimelor, care mor in realitate. Traumele devin si ele reale pentru Egan.

    Regia: Andrew Niccol
    8 1
    6.4
  • Against the Sun (2014)

    Fantomele din Pacific

    Oceanul Pacific, 1942. Dupa ce avionul lor se prabuseste, Harold Dixon si echipa lui formata din Tony Pastula si Gene Aldrich reusesc sa se urce pe o pluta. Ca sa supravietuiasca trebuie sa reziste rechinilor, furtunilor violente si foamei.

    Regia: Brian Falk
    7 1
    6.5
  • The Host (2013)

    Gazda

    Gazda prezintă o poveste de dragoste ce depăşeşte graniţele imaginaţiei. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpanire pe corpul uman, inhibând emoţiile, personalitatea şi conştiinţa.

    Regia: Andrew Niccol
    33 5
    5.8
  • I Am Number Four (2011)

    Numărul patru

    I Am Number Four spune povestea a nouă adolescenți cu puteri extraordinare și a însoțitorilor lor, singurii supraviețuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien.

    Regia: D. J. Caruso
    61 1
    6.1
  • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

    Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

    Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

    Regia: Chris Columbus
    32 2
    5.9
  • Angel of Death (2009)

    Spiritul răzbunării

    O asasină de profesie devine țintă pentru una din victimele ei, în urma unei răniri aproape fatale la cap. Devenind o asasină pe cont propriu, care nu respectă nicio lege, conflictul cu foștii gangsteri cu care era în cârdășie escaladează.

    Regia: Paul Etheredge
    6 1
    4.9
  • Go Figure (2005)

    În căutarea gloriei

    Regia: Francine McDougall
    1 0
    5.6