Filmele și serialele cu Jake Gyllenhaal

  • Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal

    43 de ani
    Data nașterii: 19.12.1980
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Road House (2024)

    Clubul de noapte

    În această reecranizare plină de adrenalină a filmului clasic din anii '80, fostul luptător UFC Dalton își ia o slujbă ca paznic la un club de noapte din Florida Keys, doar pentru a descoperi că acest paradis nu este ceea ce pare.

    Regia: Doug Liman
    73 4
    6.2
  • The Covenant (2023)

    Filmul Legământul, de Guy Ritchie, îi urmărește pe sergentul John Kinley (Jake Gyllenhaal) din armata americană și pe interpretul afgan Ahmed (Dar Salim). După o ambuscadă, Ahmed face eforturi supraomenesti pentru a-i salva viața lui Kinley. Când...

    Regia: Guy Ritchie
    257 18
    7.5
  • Strange World (2022)

    O lume ciudată

    Regia: Don Hall, Qui Nguyen
    35 4
    5.7
  • Ambulance (2022)

    Ambulanța: Salvare contracronometru

    În doar câteva ore pe străzile din L.A., trei vieți se schimbă pentru totdeauna.

    Regia: Michael Bay
    175 15
    6.1
  • The Guilty (2021)

    Vinovatul

    Un detectiv cu probleme pus pe funcția de operator la serviciile de urgență încearcă să salveze o apelantă aflată în pericol, într-o zi plină de revelații și răfuieli.

    Regia: Antoine Fuqua
    40 11
    6.3
  • Spirit Untamed (2021)

    Spirit neîmblânzit

    O aventură spectaculoasă despre o fată neînfricată care tânjește după un loc de apartenență, și care descoperă un spirit înrudit atunci când viața ei se intersectează cu un cal sălbatic.

    Regia: Elaine Bogan, Ennio Torresan
    49 7
    5.5
  • Spider-Man: Far from Home (2019)

    Omul-Păianjen: Departe de casă

    Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

    Regia: Jon Watts
    277 35
    7.4
  • Velvet Buzzsaw este un thriller satiră cu acțiunea plasată în lumea artei contemporane din Los Angeles, unde artiștii care fac bani frumoși și colecționarii de top plătesc un preț exorbitant atunci când arta devine marfă.

    Regia: Dan Gilroy
    29 7
    5.7
  • Wildlife (2018)

    Suflete sălbatice

    Joe este singurul copil al soților Jeanette și Jerry – o casnică și un golfer profesionist – dintr-un orășel mic din Montana anilor ’60. Când Jerry își pierde slujba și sensul vieții, decide să-și lase soția și copilul să se descurce pe cont propriu.

    Regia: Paul Dano
    24 1
    6.8
  • The Sisters Brothers (2018)

    Frații Sisters

    Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal.

    Regia: Jacques Audiard
    127 24
    6.9
  • Stronger (2017)

    Invincibil

    Jeff Bauman, victimă a atacului cu bombă de la Maratonul Boston, din 2013, ajută poliția să dea de urma criminalilor în timp ce se străduiește să se recupereze după rănile fizice devastatoare.

    Regia: David Gordon Green
    44 5
    6.9
  • Okja (2017)

    Un uriaș blând și fata care l-a crescut sunt prinși la mijloc între activismul pentru animale, lăcomia corporatistă și etica în știință.

    Regia: Bong Joon-ho
    63 18
    7.3
  • Life (2017)

    Viață

    O capsulă de pe Marte este recuperată pe o stație spațială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conține prima dovadă de viață extraterestră.

    Regia: Daniel Espinosa
    318 52
    6.6
  • Nocturnal Animals (2016)

    Animale de noapte

    Un thriller romantic tulburător, care explorează granița fină dintre iubire și cruzime, răzbunare și ispășire. Protagoniști sunt Amy Adams și Jake Gyllenhaal, în rolurile unui cuplu divorțat care descoperă secrete întunecate unul despre celălalt.

    Regia: Tom Ford
    69 10
    7.5
  • Demolition (2015)

    Demolat

    Davis, un bancher de investiții, face eforturi să se descurce după ce și-a pierdut soția într-un accident de mașină. Cu ajutorul unei femei și a fiului ei, Davis începe să reconstruiască începând cu demolarea vieții pe care o cunoaștea înainte.

    Regia: Jean-Marc Vallée
    14 0
    7.0