Filmele cu Jake Muxworthy

  • Jake Muxworthy

    Jake Muxworthy

    45 de ani
    Data nașterii: 10.09.1978
    Locul nașterii: Twisp, Washington, USA
  • Shadow (2009)

    Umbra

    Un tânăr soldat pleacă într-o excursie cu bicicleta pe munte, unde o întâlnește pe fata viselor lui, dar și un grup de localnici violenți, care vor să-l vadă mort cu orice preț.

    Regia: Federico Zampaglione
    1 0
    5.3
  • Asylum (2008)

    Șase studenți descopera un lucru infiorator despre căminul in care sunt cazati. In anii '30 cladirea a fost azil de nebuni, unde s-au efectuat lobotomii înspăimântătoare.

    Regia: David R. Ellis
    2 0
    4.0
  • Conner Layne e pe cale sa se insoare cu prima lui dragoste. Planurile esueaza, iar nunta se anuleaza. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Conner pleaca singur in luna de miere, in America Centrala, unde gaseste aventura vietii lui alaturi de cativa...

    Regia: Thomas Whelan
    0 0
    6.3
  • The Take (2007)

    Răzbunare fără limite

    Felix e soferul unei masini de transport blindate, se straduieste din greu sa castige o paine pentru sotia sa Marina (Rosie Perez) si cei doi copii. Viata familiei este complet data peste cap dupa ce Felix supravietuieste in mod miraculos unui jaf.

    Regia: Brad Furman
    2 1
    5.8
  • Borderland (2007)

    La granița terorii

    "M-ai rugat sa-ti ascult povestea si te-am ascultat. Uita de partenerul tau. Acesta nu este Mexico City si nici Mexic. Aici este granita, iar granita nu are memorie." Trei prieteni - Ed, Henry si Phil - pleaca in Mexic pentru o vacanta...

    Regia: Zev Berman
    2 0
    5.6