Filmele și serialele cu Jake Weber

 • Jake Weber

  Jake Weber

  60 de ani
  Data nașterii: 19.03.1964
  Locul nașterii: London, England, UK
 • Regia: Christian Sesma
  22 5
  3.6
 • Those Who Wish Me Dead (2021)

  Toți cei care mă vor mort

  Angelina Jolie este Hannah, o femeie pompier care încă se reface dupa pierderea a trei vieți pe care nu a reușit să le salveze dintr-un incendiu și care întâlnește un băiat de 12 ani traumatizat și fără adăpost.

  Regia: Taylor Sheridan
  125 33
  6.0
 • Hungry Hearts (2014)

  Inimi flămânde

  Relația aparent perfectă a lui Jude și a Minei e pusă la încercare odată cu nașterea fiului lor. Mina se izolează și devine o mamă exagerat de protectoare, în timp ce Jude încearcă să trăiască o viață normală în ciuda problemelor psihice ale soției

  Regia: Saverio Costanzo
  7 0
  6.4
 • Learning to Drive (2014)

  Lecții de conducere

  În timp ce mariajul ei e pe butuci, o scriitoare din Manhattan incepe să ia lecții de șofat de la un instructor indian, care are și el probleme în căsnicie. Cât timp sunt unul în compania altuia, ei își recapătă curajul de a porni din nou la drum.

  Regia: Isabel Coixet
  5 1
  6.4
 • Chained (2012)

  În lanțuri

  Bob, un simplu șofer de taxi, își petrece timpul ademenind femei în taxiul lui, de unde le răpește și le aduce acasă, omorându-le una câte una. Într-o zi, îi pică pe mână o clientă frumoasă, însoțită de copilul ei de 9 ani, Tim.

  Regia: Jennifer Lynch
  4 1
  6.4
 • Molly a ieșit din convalescență după ce propria mamă a înjunghiat-o ca urmare a unui episod psihotic. Pentru a o ajuta să depășescă trauma psihologică, tatăl decide să se mute împreună cu ea într-un alt oraș și să o înscrie la un liceu particular.

  Regia: Mickey Liddell
  1 0
  3.9
 • Medium (2005)

  Mediumul

  Captivantul serial Medium este inspirat din viata lui Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette, mama a trei copii, care incearca sa inteleaga abilitatea sa de a comunica cu cei morti. Allison Dubois, mama a trei copii si sotie devotata,...

  Scenariul: Glenn Gordon Caron
  19 1
  7.1
 • Dawn of the Dead (2004)

  Dimineața morții

  Atunci cand milioane de zombii incep un adevarat macel, iar victimele invie la randul lor din morti, fenomenul atinge proportii catastrofale. Un grup de supravietuitori se refugiaza intr-un Mall dintr-un orasel din Wisconsin.

  Regia: Zack Snyder
  28 3
  7.3
 • Leo (2002)

  Regia: Mehdi Norowzian
  1 0
  6.5
 • The Cell (2001)

  Conexiunea inversă

  Catherine Deane (Jennifer Lopez), o terapeută tânără și atrăgătoare, călătorește literalmente prin fanteziile sălbatice și înșelătoare ale unui criminal în serie pentru a o salva mpe următoarea lui victimă.

  Regia: Tarsem Singh
  25 4
  6.4
 • U-571 (2000)

  Un agent american afla ca un submarin german e dat disparut. Vasul transporta o masina Enigma. Procurarea unui asemenea dispozitiv ar fi incununarea tutoror eforturilor depuse de aliati. SUA trimite un submarin pentru recuperarea masinii.

  Regia: Jonathan Mostow
  Oscar-uri:
  65 1
  6.6
 • Pushing Tin (1999)

  Turnul de contol

  Comedie despre doi controlori de trafic aerian, a caror rivalitate intensa pentru pozitia de lider declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor - dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!

  Regia: Mike Newell
  15 1
  6.0
 • Meet Joe Black (1999)

  Întâlnire cu Joe Black

  Ciclul vieţii umane este serios bulversat când Moartea se hotărăşte să vină în vizită pe Pământ. Va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeş Înger al Morţii, interpretat de Brad Pitt.

  Regia: Martin Brest
  54 3
  7.2
 • Scenariul: Shaun Cassidy
  2 0
  8.1
 • A Stranger Among Us (1992)

  Un străin printre noi

  Melanie Griffith joaca rolul unui politist dur din New York. La un moment dat, are loc o crima brutala in randurile gruparii Hasidic Jews, ce pare a fi o „lucratura” din interior. Emily incepe o misiune sub acoperire, pentru a găsi faptasul.

  Regia: Sidney Lumet
  7 0
  5.6