Filmele și serialele cu James Carpinello

  • James Carpinello

    James Carpinello

    48 de ani
    Data nașterii: 13.08.1975
    Locul nașterii: Albany, New York, USA
  • În timpul unei petreceri a burlacilor într-o fermă retrasă din California, intruși mascați lansează un atac brutal, forțând opt femei să lupte pentru supraviețuire. Conduși de Tess, un veteran militar cu probleme, se unesc pentru a se apăra pe...

    Regia: Neil LaBute
    30 4
    4.8
  • Scenariul: Ken Woodruff
    135 7
    7.1
  • Let's Kill Ward's Wife (2014)

    Cum sa scapi nepedepsit

    Soția lui Ward este o nemernică. Toată lumea o știe. Inclusiv Ward. După numeroase conversații despre acest subiect in grupul de prieteni al lui Ward, un accident nefericit duce la o lume cu totul nouă de probleme și posibilități.

    Regia: Scott Foley
    1 0
    5.4
  • The Mob Doctor (2012)

    Doctorița Mafiei

    Povestea este despre o tânără doctoriță chirurg care este datoare Mafiei din Chicago. Ea este obligată să lucreze noaptea ca doctorița a Mafiei, în timp ce ziua lucrează la unul dintre cele mai prestigioase spitale din Chicago.

    Scenariul: Josh Berman, Rob Wright
    10 0
    6.5
  • The Great Raid (2005)

    Marele Raid

    În ianuarie 1945, un batalion american, cu ajutorul trupelor de gherilã filipineze, a planuit o misiune îndrãzneatã, chiar sinucigasã: sã-i salveze pe cei 500 de soldati americani aflati încã în viatã în lagãrul filipinez.

    Regia: John Dahl
    31 0
    6.6
  • The Punisher (2004)

    Justițiarul

    Justițiarul aduce pe micul ecran unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate, The Punisher, publicate de Marvel, și un personaj a cărui popularitate o egalează pe cea a altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man și The Fantastic Four.

    Regia: Jonathan Hensleigh
    65 3
    6.4