Filmele și serialele cu James Coburn

  • James Coburn

    James Coburn

    Data nașterii: 31.08.1928
    Decedat: 18.11.2002 (74 de ani)
    Oscaruri:
  • Snow Dogs (2002)

    Câinii zăpezii

    Cand dentistul Ted Brooks din Miami afla ca i-a fost lasata prin testament o comoara, calatoreste pana in Alaska pentru a intra in posesia "comorii". Dar aici are parte de o mare dezamagire: "comoara" sunt de fapt un grup de caini.

    Regia: Brian Levant
    14 0
    5.2
  • Regia: George Hickenlooper
    4 1
    6.6
  • Monsters, Inc. (2001)

    Compania monștrilor

    In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

    Regia: Pete Docter, Lee Unkrich, David Silverman
    Oscar-uri:
    26 0
    8.1
  • Noah's Ark (1999)

    Arca lui Noe

    Jon Voight, Mary Steenburgen si F. Murray Abraham sunt vedetele acestei miniserii de 4 ore care reda povestea lui Noe, de la fuga din Sodoma si Gomora si pana la construirea arcei.

    3 0
    3.7
  • Affliction (1998)

    Trauma

    Wadeeste un politist caruia viata nu i-a suras: copilaria i-a fost intunecata de un tata violent, casatoria s-a destramat, iar fosta sotie nu-l lasa sa-si vada fiica. Doar Marge, noua lui iubita, ii aduce liniste.Asta până când un om este ucis.

    Regia: Paul Schrader
    Oscar-uri:
    7 0
    6.9
  • The Second Civil War (1997)

    Al doilea război civil

    Beau Bridges e Jim Farley, guvernator de Idaho, care decide că singura posibilitate de a-i opri pe emigranți să mai intre în statul său e aceea de a închide granițele. Sfidându-l pe președinte, el obține ajutor pentru planul său de la niște membri...

    Regia: Joe Dante
    2 0
    6.6
  • Scenariul: Elizabeth Hirschhorn
    1 0
    8.3
  • În această simpatică comedie-western, un tânăr ajunge în Vestul Sălbatic și devine o legendă. Sinbad este Isaiah Turner, a cărui dorință de a-și răzbuna mama ucisă și de a-și găsi fratele mai mare îi produce o serie de întâlniri întâmplătoare,...

    Regia: Paris Barclay
    1 0
    6.0
  • The Nutty Professor (1996)

    Profesorul trăsnit

    Sherman Klump (Eddie Murphy) este un profesor de chimie incredibil de gras şi de bun. A încercat toate metodele de slăbit tradiţionale, dar toate eforturile lui au fost în zadar, așa că inventează o formulă.

    Regia: Tom Shadyac
    Oscar-uri:
    20 0
    5.7
  • Eraser (1996)

    Ștergătorul

    Arnold Schwarzenegger joaca rolul unui agent de elita in cadrul Programului Federal de Protectie a Martorilor. El are misiunea de a o proteja pe Lee dupa ce aceasta descopera un plan secret de livrare a unei arme ultrasofisticate.

    Regia: Chuck Russell
    43 0
    6.2
  • Maverick (1994)

    Jucătorul Maverick

    Maverick (Mel Gibson) este un imbatabil jucător de cărți care urmează să participe la un concurs de poker al cărui mare premiu este de 1 milion de dolari. Adversarii săi plănuiesc asasinarea lui pentru a-l scoate din concurs.

    Regia: Richard Donner
    50 0
    7.0
  • The Hit List (1993)

    Lista neagra

    Charlie Pike e un tip tacut, misterios si are o ocupatie aparte. E ucigas platit. Insa victimele sale nu sunt oameni obisnuiti, ci criminali cu putere si bani, de care legea nu se poate atinge. In viata lui Charlie nu intervin mari schimbari, pana...

    Regia: William Webb
    9 2
    5.3
  • Sister Act 2: Back in the Habit (1993)

    Spectacolul măicuțelor 2: Înapoi în rasă

    Dupa ce a demolat aproape toate canoanele manastirii in care se adapostea de trecut, Deloris Van Cartier se intoarce in partea a doua a comediei "Sister Act” cu portie dubla de energie si de trasnai.

    Regia: Bill Duke
    21 0
    5.7
  • Hudson Hawk (1991)

    Hawkins, cel mai faimos hot din lume, a iesit din inchisoare si e decis sa nu recidiveze. Iata insa ca nu poate rezista santajului pus la cale de un cuplu de ultra bogati, care vor sa fure pentru ei trei obiecte create de Leonardo da Vinci.

    Regia: Michael Lehmann
    34 1
    5.7
  • Young Guns II (1990)

    Tinerii pistolari

    Billy The Kid si banda lui sunt urmariti de reprezentantii legii. La un moment dat, doi dintre tovarasii lui sunt prinsi, iar el trebuie sa-i salveze. Scapa cu totii si o pornesc spre sud, spre Mexic.

    Regia: Geoff Murphy
    22 0
    6.5